atar Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 La Grand Cherokee din ZJ 1997, cu motor de 4L, la plecarea de pe loc, in prima treapta patineaza cutia. Dupa ce se pune masina in miscare totul e ok. A mai intalnit cineva problema asta? De la ce poate fi? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Patineaza cutia automata la un ZJ de 4L De la amreajele din cutie,fiecare viteza are un amreaj. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Patineaza cutia automata la un ZJ de 4L Aha. Asta e grav? Se rezolva? Cum? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Patineaza cutia automata la un ZJ de 4L Buna seara ! 1. Notiunea/termenul/cuvantul "amreaj" nu cred ca este cunoscuta nimanui. 2. Intr-o cutie automata, nu toate treptele au propriul lor ambreiaj. De exemplu, o cutie automata cu cinci trepte are nevoie doar de trei ambreiaje ca sa-si faca treaba. 3. Patinarea unei trepte poate fi cauzata de mai multi factori. Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 (editat) Re: Patineaza cutia automata la un ZJ de 4L Dragos, lumineaza-ma, te rog. Poate fi facuta sau cumpar alta? Ce ar putea fi si ce ar presupune reparatia? PS. Stii cumva daca se potriveste cutia de la un XJ de 4L dupa 1995 la ZJ de 4L din 1997? Editat Martie 3, 2013 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Patineaza cutia automata la un ZJ de 4L Patineaza cutia automata ...trebuie sa te pregatesti urgent de alta cutie..ca de reparata aici in tara ..face cat masina. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Patineaza cutia automata la un ZJ de 4L Incearca sa iei legatura cu cei de la Cutiautomate.ro,sa iti faca o constatare sa vezi ce si cum. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate