Unimog Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Cam ce ati face ca sa : -pastrati tractiunea 4x4 -vitezele sa schimbati normal -puntile sa nu se invarta rotile invers Intrebari multe fara raspuns 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Solutii de montat motorulin spatele soferului ? simplu....trage cu ochiul la camioane...acolo soferul e in fata motorului :grin: da ce idei iti trec prin minte?:grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Re: Solutii de montat motorulin spatele soferului ? Pastrata orientarea actuala a motorului , cardan fata cu lagar intermediar , cardan spate cu o a doua cutie de transfer cuplata pe cea existenta ( actionare in Z , cam simplu de facut - doua lagare , doua simeringuri , doua pinioane , un lant , carcasa sudata si prelucrata impreuna apoi separata si capacul asamblat cu filete , doua flanse , eventual un cuplaj elastic ) , comanda cutiei pe colana de directie - printr-o tija articulata si un cablu, sau numai caburi ... ....multa bataie de cap la masina LWB... Editat Martie 4, 2013 de cos ...gramatica ma-sii ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Solutii de montat motorulin spatele soferului ? Patrata orientarea actuala a motorului , cardan fata cu lagar intermediar , cardan spate cu o a doua cutie de transfer cuplata pe cea existenta ( actionare in Z , cam simplu de facut - doua lagare , doua simeringuri , doua pinioane , un lant , carcasa sudata si prelucrata impreuna apoi separata si capacul asamblat cu filete , doua flanse , eventual un cuplaj elastic ) , comanda cutiei pe colana de directie - printr-o tija articulata si un cablu, sau numai caburi ... ....multa bataie de cap la masina LWB... costica am luat doua aspirine numai sa citesc , caut solutie simpla si mai ales fara kg in plus . Vreu sa fac un Buggy asemanator carturilor dar 4x4 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? in acest caz studiaza solutia cu motor central...intre cei doi...e mai simplu dpdv constructiv.....asta ca sa nu-ti distrugi stomacul de la atata aspirina :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? Pai trebuie gasita o combinatie intre motor+cutie - cutie transfer - punti care la final sa se invarta din directia care trebuie cu motorul pus invers. La cutie, ori pui automata, ori trebuie facuta o trimonerie complexa. Pe de alta parte, daca nu ai nevoie de viteza si vrei sa pui roti mari (peste 33) merge folosit un ansamblu motor de masina cu tractiune fata (transversal). Trebuie desfacuta cutia si sudat diferentialul (asta va fi de fapt viitorul dif. central, si mai bine sudat decat deschis) Iar iesirile catre planetare sa fie transformate in iesiri pt cardane. - Sunt multe buggy-uri de trial in Nord facute asa. Problema e ca motorul trebuie montat oarecum central, nu poate fi pus f. in spate, ca nu poti pune un cardan de 50cm :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Simplu man, cutie de viteze automata de orice masina Cutie de transfer cu 2 pinioane, fara smecherii, low si alte alea si gata Daca vrei caut poze de la niste prieteni de ai mei ca sa exemplific... Am gasit pozele Editat Martie 4, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? Super tare , is la noi facute pozele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? Nu, in uk, la noi nu exista asemenea bijuterii, masina pe care o vezi in poza este asta si s-a vandut cu 95.000 GBP Totul pe ea e Quaife, Carbon si motorul de Toyota 4.0 litri si 400 Bhp, benzina bininteles, masina FIA aproved... Editat Martie 4, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? woow , nava spatiala , supe super tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? @unimog, daca mai vrei poze sa imi spui ca mai am... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? daca nu te deranjeaza mai pozteaza ceteva,multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? Ok, mai multe poze Sper sa va placa si sa nu fie considerate offtopic, e o masina cu motor in spate Editat Martie 4, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? Nu, niste prieteni de ai mei din uk care au un garaj privat si care cu asta se ocupa. Nu sunt cunoscuti. Si in plus, nu vreau sa fac reclama! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? aha , am inteles , multumesc frumos pt detalii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? Zoli cauta pe net Yellow spyder,este foarte misto,simplu de facut, ieftin si eficient. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Nu, niste prieteni de ai mei din uk care au un garaj privat si care cu asta se ocupa. Nu sunt cunoscuti. Si in plus, nu vreau sa fac reclama! Super proiect mersi , de idei Zoli cauta pe net Yellow spyder,este foarte misto,simplu de facut, ieftin si eficient. cunosc pe cei de la Yelow spider, insa ideea enuntat de un coleg mai sus de a suda diferentialu din cutie mi se pare foarte buna , mersi Insa avind direct iesirile catre cardan cum mai montez reductorul ? Editat Martie 4, 2013 de Astral 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? Reductorul nu-l mai montezi.Diferentialul din cutia de viteze de turism are un raport de aproximativ 4 la 1 deci e ca si cum ai fi pe Low tot timpul ba chiar mai redus de atat,iti trebuiesc 40-uri ca sa mergi bine. Ca sa montezi motorul in spate iti trebuie un motor cu cutie de Honda care se invarte invers :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? Daca vrei sa faci ceva usor si ieftin cauta mecanica de t3 sincro:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? Uite, este un coleg care a descoperit din greseala solutia pt tine: Am montat un motor de audi de 2800 pe un sasiu de samurai cu cutia de viteze de audi si am ramas pe cutia de transfer de samurai pana pana aici a fost totul simplu dar nu mai stiu ce sa fac ca, cutia de viteze se invarte invers si am 5 viteze in spate si doar una in fata ce idei puteti sa imi dati ? Sa o modific cat mai bine si cat mai simplu ? Topicul aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77158-Motor-audi-pe-samurai&highlight=audi+invers Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiuseini Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? pfoai ce frumos poate fi utilajul din Anglia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? Intrebare de incepator, de ce ai vrea sa pui un motor pe spate, nu dezechilibrezi masina, de exemplu pe urcari mai abrupte nu e mai usor sa o pui pe plafon? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 (editat) Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? Depinde de ampatament , si gandeste-te ce vizibilitate ai daca stai in fata fara sa ai o capota in fata troliul il ai la piciore in mijloc nu mai alearga navigatorul , si este si protejat Editat Martie 6, 2013 de Astral 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 (editat) Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? vezi postul nr. 3116 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36776-youtube-and-stuff&p=868502&viewfull=1#post868502 Editat Martie 6, 2013 de Astral An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 7, 2013 Autor Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: Solutii de montat motorul in spatele soferului ? vezi postul nr. 3116 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36776-youtube-and-stuff&p=868502&viewfull=1#post868502 nu stiu daca l-ai dat ca ex. de modificare sau de negativ . Masina aceea are 90% din greutate pe puntea spate este si normal sa basculeze. Impartirea pe axe va fi 45-55% la mine 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate