Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema V70 3.2 AT

Marian Dodu

Postări Recomandate

Salut

Prolema Pajero V70 3.2 cutie automata

In ultima vreme am o ciudata problema la masina : cateodata repet doar cateodata in momentul in care vreau sa plec de pe loc (are cutie automata) nu se mai accelereaza si daca nu sunt atent si continui sa o accelerez se opreste motorul. Daca in momentul in care simt ca nu vrea o scot pe neutru pot sa o accelerez pana la 5000 si nu mai are nimic!!!! ca sa o pacalesc o scot pe liber, o accelerez si o bag pe drive ....

S-a mai intalnit cineva cu asa ceva ??

Multam !

Editat de Tavi D.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema V70 3.2 AT

Ti-am mutat discutia intr-un topic nou pe care sa-l folosesti de acum inainte pentru discutiile legate de masina ta, acolo unde era nu era conform cu regulamentul (pe care dealtfel te rog sa-l citesti). Multumesc pentru intelegere si bafta in rezolvarea problemei.

Editat de Tavi D.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Re: Problema V70 3.2 AT

Lasand deoparte problema pe care am facut-o cunoscuta anterior in luna aprilie vreau sa introduc a mea masina (Pajero) intr-o transformare radicala: vreau sa-i montez bara fata , spate tip ARB sau Custom schimbare suspensie eliminare EGR si transformare evacuare etc . Deci incepand cu luna aprilie o sa postez poze cu lucrarile

Am inceput deja sa navighez in cautare de piese si daca cineva poate sa-mi dea informatii despre seturi de pivoti capete de bara HD astept cu nerabdare

Am gasit deja kitul de bucsi poliuretanice telescoape Desert Fox si arcurile aferente plus alte chestii pe care vreau sa le schimb

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare