Sabau Gigel Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 (editat) Am bagat cheia in contact si nu se mai rasuceste,contactul s-a blocat Cheia intra si iese usor din contact. Editat Martie 5, 2013 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Contact blocat la Toyota LJ70 nu cumva e blocat si volanul? roteste usor stanga dreapta de volan in timp ce incerci sa invarti contactul :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Contact blocat la Toyota LJ70 Volanul nu este blocat cheia iese usor La Toyota mea nu se bloca volanul nici inainte. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Contact blocat la Toyota LJ70 Unix/Al Padrino.....contact nou....volan dat jos, contact schimbat...... Gandeste-te ca astea-s masini vechi, iar contactul ala o fi ajuns si el la capat de drum...... Sau vezi cine are unul bun pe la dezmembrari..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Contact blocat la Toyota LJ70 Nu cred ca e tot contactul de schimbat ... doar o tija de "antimoniu" care s-a pensionat, am patit, am mai auzit si pe altii (J7,J8 J10), am auzit si ca se repara. Pretul doar la tija cu pricina la HDJ100 = 1000ron +/- ceva Dupa o vreme incepe sa te marcheze suma asta, se repeta obsesiv in ofertele cu piese OEM:ha: PS Nu as risca o reparatie ... in mers ... volan blocat PPS Ce de stikere :grin: nu m-am putut abtine FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 (editat) Re: Contact blocat la Toyota LJ70 Da-i cu degripant in contact, lasă-l sa-si facă treaba si mai încearcă.... așa le deblochez eu. Editat Martie 5, 2013 de Astral MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Contact blocat la Toyota LJ70 L—am rezolvat de la gasit dracii Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 (editat) Re: Contact blocat la Toyota LJ70 S-a rupt o bucata din contact si l-a blocat de nici nu am putut sa-l scot afara dupa ce am scos volanul. Am vazut ca nu are nimic care sa blocheze coloana de directie [nici o sansa sa blocheze in mers volanul] Editat Martie 5, 2013 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: Contact blocat la Toyota LJ70 Nu imi dau seama din poze, dar nu cumva a mai fost reparat/manarit? Oricum, Toyota e masina buna ... bani sa ai:hl FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: Contact blocat la Toyota LJ70 Nu a mai fost umblat la el. L-am reparat nici original nu era asa Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate