koais Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Salutare! Am un Cabrio si ma mandresc cu el. De cand l-am luat, stiam ca are soft top-ul rupt. Mai exact, trapa este rupta din cauza imbatranirii. Segmentul din spate are "geamurile" sparte, dar de el o sa ocup cand s-o mai incalzi. Am citit in lung si in lat, am cautat pe net/ebay, dar saracie mare. Nu produce nimeni. Am intrebat 2-3 ateliere care executa si pretul variaza intre 250 si 350 eur in functie de costul manoperei pentru trapa doar. Materialul vine de la un singur importator. Material mi-a recomandat Flash4x4, caruia ii multumesc, de pe un site din anglia, dar cu tot cu adus, inlocuit sarme si cusut, ma aduce tot pe acolo si nu stiu daca imi iese cum trebuie. Are cineva o idee mai prietena cu buzunarul? Multumesc anticipat, Mihai Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Re: Soft Top Pajero Am inlocuit panza de la trapa la niste cretini. Mi-au zis ca o fac intr-o zi si mi-au terminat-o intr-o luna, iar demontarea si montarea a trebuit s-o fac eu. Astia sunt http://www.tapiterie-auto.ro/ Niste tigani de mana a 7-a. Acum o sa trec la capitolul soft top, segmentul spate. Aveti vreo idee? Editat Aprilie 14, 2013 de Astral VREUN/VREO ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Soft Top Pajero N-am vazut pe tot forumul, la nici o marca de masina, un soft-top confectionat si nu cumparat de-a gata si de care proprietarul sa fie multumit...... Ce vreau sa spun este ca e clar ca la soft-top singura varianta viabila (costuri vs. alergatura/rezultat/calitate/durabilitate in timp/functionalitate) este unul original sau macar unul SH in stare foarte buna.....Exemplul cel mai bun care-mi vine in minte este Lipoveanu care "pleznise" DOUA soft-top-uri originale, unul albastru si unul negru, pentru Nissanul lui.... Incepe sa pui pe hartie cat ai cheltuit deja -bani, timp, nervi, frustari acumulate cu meseriasi cretini de doi, etc - si ai sa vezi ca vei ajunge la concluzia de mai sus...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 22, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Re: Soft Top Pajero Din pacate soft top-uri de-a gata sunt extrem de scumpe, indeosebi pentru ca nu am gasit decat din Australia. Editat Aprilie 22, 2013 de Astral http://dictionare.edu.ro/definitie/%C3%AEndeosebi Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Soft Top Pajero Am gasit si in UK un site unde te duc ambele parti ale soft-topului in jur de 820 lire fara transport (TVA inclus): http://www.aldridge.co.uk/services/schematic.cfm?id=3 Nu stiu cat de scump/ieftin este comparativ cu ce ai gasit in AU Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 22, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Soft Top Pajero Diferenta e destul de mica... Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: Soft Top Pajero Vreti softop cum trebuie, luati-va din anglia si montati-l acasa. Vine exact pe masura si calitatea materialului este exceptionala! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanesatar Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: Soft Top Pajero Poze?!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: Soft Top Pajero EU am luat varianta locala si proasta pe care dupa 2 iesiri imi venea sa-i dau foc, a iesit din locul ei, s-a largit si bineinteles 3 rupturi. A da, si 350 eur. Nu vreau sa pun poze ca innebunesc. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marko2014 Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Re: Soft Top Pajero cum ai rezolvat am si eu nevoie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Re: Soft Top Pajero cum ai rezolvat am si eu nevoie Eu cred ca se subintelege din ce-a spus in postarea #7...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2015 Re: Soft Top Pajero Nu am rezolvat in nici un fel. Masina am vandut-o anul trecut si inainte de asta ma gandeam la montarea unei trape de sticla sau pur si simplu sudat o bucata de tabla. Dar nu ma incanta renuntarea la trapa. Parerea mea e ca softopul nu are ce cauta in padure. Mai devreme sau mai tarziu il agati si il rupi. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Re: Soft Top Pajero Stiu in Sibiu un soft top cu mecanisme de prindere cu tot,nu am poze,omul a carosat masina...:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate