bluewhale Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Buna ziua, Stie cineva diametru exterior cilindru etrier spate pentru SS KORANDO 1997 2.9D . Intreb pt ca pe un set original de garnituri frina mi s-a cerut 300ron si am posibilitatea sa comand cele 2 garnituri fct de diametrul cilindrului . In ultima instanta voi desface si masura cilindrul .Puteti sa-mi spuneti si daca stiti de unde pot achizitiona la un pret decent garniturile . Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluewhale Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Re: Diametru exterior cilindru etrier spate KORANDO 1997 2.9D Salut, Rog administratorul sau un moderator sa stearga acest topic. Este clar ca nimeni nu stie .Am gasit de un de sa cumpar la pret decent . deci nu-si mai are rostul. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
u2_2 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 (edited) Re: Diametru exterior cilindru etrier spate KORANDO 1997 2.9D Imi pare rau ca nu am vazut topicul. Am eu un set complet de servisare frane spate / disc (PBR), puteam sa masor garniturile... acu' asta e, bine ca ai gasit. Later edit: poate ii trebuie cuiva, totusi: garnitura interioara, profil patrat cu latura de 3 mm, diametrul interior 41 mm garnitura exterioara, burduf de lungime 33 mm, diametrul mic 32,5 mm, diametrul mare 42 mm, cotele la interior. Edited March 11, 2013 by u2_2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluewhale Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 Re: Diametru exterior cilindru etrier spate KORANDO 1997 2.9D Merci U2_2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Re: Diametru exterior cilindru etrier spate KORANDO 1997 2.9D Merci U2_2 Normal un astfel de kit de reparatii ...n-ar trebui sa depaseasca 100 lei ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluewhale Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Re: Diametru exterior cilindru etrier spate KORANDO 1997 2.9D Normal da,kitul vine din Anglia cu tranport cu tot la vreo 35 lire..la noi minim 280ron ce am gasit eu ...Am mai gasit int-run loc se putea comanda la bucata dar trebuia sa stii dimensiunile garniturilor ..se folosesc aceleasi garnituri la mai multe masini. Oricum bine ca ne-a lamurit colegul , RESPECT Link to comment Share on other sites More sharing options...
u2_2 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Re: Diametru exterior cilindru etrier spate KORANDO 1997 2.9D Eu te-am lamurit pentru sistem de franare PBR. Daca vrei pentru Mando habar n-am dimensiunile, dar parca sunt mai mici toate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts