Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cursa volan cu hopuri

bob_cox

Postări Recomandate

dupa cum zice si titlul noului topic,de o vreme am observat ca volanul cherokeeului si face cursa in 2wd(la revenirea din viraj)in hopuri excat ca si cum ar fi in 4wd cand se simte clar diferenta la viraj.Initial am crezut ca au ramas cuplate rotile din fata si de aceea se comporta astfel insa nu a fost acesta motivul,am incercat iar fata se decupleaza....intrebarea e deci si prin urmare,ce ar putea provoca acest simptom??????
Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cursa volan cu hopuri

pot fi destule cauze la problema ta...eu la un Samurai aveam probleme cu articulatia de pe coloana de directie.......eu as inspecta vizual si nu numai tot ce pleaca de la volan la caseta de directie...as verifica starea capetelor de bara...starea pivotilor...poate ai aer in servo la directie...desi putin probabil...

Link spre comentariu

Re: cursa volan cu hopuri

la crucile alea m-am gandit si eu insa le-am schimbat cam de doua luni,insa ce e drept nu am verificat acu in ce star sunt...foarte interesant deoarece face exact ca si cand e fata cuplata!

Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare