paulbiro Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 salut ma intereseaza daca stie cineva telescopul de directiela nissan patrol y60, este universal (merge si de la alte modele) sau are anumite dimensiuni ,nu stiu nimic despre cum sa aleg sau sa caut. multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: telescop directie patrol y60 Orice magazin de piese auto te rezolva cu ajutorul seriei de sasiu . Nu este universal . Este pin/pin ( cu tija filetata+ piulita la ambele capete ) . In cazul in care este livrat fara bucsele de cauciuc , se potrivesc bucsele de cap amortizor de Dacie . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat Martie 9, 2013 Autor Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: telescop directie patrol y60 ms mult de raspuns , eu nu sant in tara sant in anglia si vreau sami iau de aicea ,(am gasit ceva asemanator la LR Defender) si ma interesa daca la patrol mai merg si de la alte marci sau e ceva anume numai pt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate