MagnuM Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Salut! Pe toti user-ii acestui nou forum! Majoritatea mai vechi decat forumul... Cei vechi ma stiu de pe celelalte forumuri: Magnum - dtrn, ARO4X4, sau WorkMAN - 4x4mania, deci... e necesar sa mai fac o prezentare aici? Daca da, o voi face: Mihai Tigareanu, 38 ani, Bucuresti, camionagiu, pasionat de camioane si tot-terenuri, posesor de Citroen BX 18 Diesel si Chevrolet Suburban V2500 Silverado 6.2L Diesel. Din start va spun ca nu sunt aici pentru Dan, ca nu raman pe 4x4mania pentru Oresti, pe dtrn pentru "X" si pe ARO4X4 pentru "Y". Discutia si situatia creata imi displac! Sunt aici pentru informatii - destul de putine, avand in vedere utilajul meu, pentru a invata cate ceva de la fiecare si pentru a avea ocazia de a va cunoaste, pentru a nu fi "singur" niciodata pe drum. In rest... sa auzim de bine! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Bine ai venit, Domnule !... :D Eu sunt aici, pentru ca este o atmosfera destinsa, prietenoasa, civilizata, decenta si in primul rand pentru ca ma simt ca acasa... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Bun venit....si drumuri bune sa ai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 BUN VENIT ! DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Salut si bine ai venit! Nici eu nu stau pe vreun forum sau altul pentru cineva anume. Daca eu ma simt bine undeva , e ok. Daca nu, plec indiferent de cine e pe forumul respectiv. Eu sper sa te simti bine aici si sa gasesti informatiile de care ai nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 ... si in primul rand pentru ca ma simt ca acasa... :D O vorba spusa de un om mai intelept, suna asa: "Simte-te bine! Spun intotdeauna 'simte-te bine', niciodata 'simte-te ca acasa', pentru ca, s-ar putea acasa, sa... nu te simti bine..." Eu ii dau dreptate! Nu am probleme acasa!!! :D Sa nu va ganditi la asta! Dar parca varianta asta e mai la "sentiment"! :wink: Nimic personal domnul Mugur, doar m-am folosit de expresie! :wink: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 bine ai venit :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 salut ce mai face chevy-ul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 (editat) salut ce mai face chevy-ul? ......................... Editat Mai 19, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Salut! Bine ai venit. Ce fel de operatie ii faci? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Chevroletu-i o masina mare, dar si carmaciu-i pe masura ... :D :D :D Bine ai venit! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Ah ce-mi place cand ne simtem bine cu totii :lol: :lol: :lol: ... PS : Bun venit omule, tie si autobuzului tau ! ... cand o vedem pe strasse ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 (editat) Salut! Bine ai venit. Ce fel de operatie ii faci? ......................... Editat Mai 19, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Salut! Bine ai venit. Ce fel de operatie ii faci? Intai de toate, a avut nevoie de "croitor", acum e la "zugrav". Mai am deja luate pentru ea o axa spate de tip full-floated - axa de pe ea e de tip semi-floated, un kit de directie - care inlocuieste amortizorul de directie cu un cilindru hidraulic si un kit de ranforsare a capatului de sasiu pe care se prinde caseta de directie. Va trebui sa-i pun cutia originala la loc - are 4 trepte, fata de cea care e pe ea acum, cu 3 trepte, jante - 16x8, pneuri 285/75R16 clasa de incarcare E, un kit de suspensie de 4", cu 4 arcuri, un autoblocant pe axa spate... nu mai e mult, nu? :lol: :wink: Sper sa pot circula cu ea vara asta, dar suspensia si blocantul cred ca vor veni la anu'... :? Suna bine pina acum,doar o mica intrebare: de unde actionezi cilindrul la directie si daca e suplimentar casetei originale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 (editat) ........................ Editat Mai 19, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Super treaba, nu stiu cati bani face da-i face pe toti :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 (editat) ....................... Editat Mai 19, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 (editat) ...................... Editat Mai 19, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Parerea mea e ca ar trebui schimbata si bara de conexiune, fortele la care va fi supusa directia sint mult mai mari, ma refer in teren bineinteles, atunci cind stai cu rotile intr-o pozitie de kamasutra, tragi de volan si nimic. :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 16, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2007 (editat) ...................... Editat Mai 19, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 18, 2007 Autor Partajează Postat August 18, 2007 (editat) ........................ Editat Mai 19, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 deja a prins forma :D ...si arata bine . (gigantic) keep it up! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 Bravo Mihai......faina treaba.....ti-am spus....a mea sigur va avea vopsea mata...de camuflaj.... :h5 :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 Arata bine si echipata o sa arte foarte bine autobuzul tau :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 bravo faina culoarea :B echipeazo si la teren cu ea Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate