thunder rock Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 O super culoare pe o super masina si se pare ca si la volanul e un maestru.... I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 18, 2007 Autor Partajează Postat August 18, 2007 O super culoare pe o super masina si se pare ca si la volanul e un maestru.... Cu culoarea sunt de acord! :mrgreen: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 asta chiar se conduce cu B-ul? :P PS: Faina, sper sa o dai cit mai curind pe brazda (la propriu) ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 18, 2007 Autor Partajează Postat August 18, 2007 (editat) asta chiar se conduce cu B-ul? :P PS: Faina, sper sa o dai cit mai curind pe brazda (la propriu) ! ........................ Editat Mai 19, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 bine ai venit ! puternica masina :y 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 (editat) ........................ Editat Mai 19, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 hai si cu ceva noroaie :D arata bine dar pozelee sunt cam ....facute la intuneric ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Cu telefonul... :? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Cu telefonul... :? am vazut !faci tu unele mai bune sa vedem produsul final :ft Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Re: MagnuM Salutare Mihai - fratilor am vazut si eu azi "camionul" - este absolut bestiala masinaria. Super faina - si arata bine. L-am vazut pe Mihai ca mesterea pe la masina si evident ca nu m-am putut abtine sa nu opresc sa mai sta la o palavra. Numai bine sa o stapanesti sanatos. PS - pe lana masina asta Galloperul meu parea cat un Tico :ha: :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: MagnuM masini tari pentru oameni mari.bine ai venit! :hi 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: MagnuM :W :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate