next Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 azi am spart contactul la samy ca se blocase definitiv, nici contactul nu mergea sa-l pun. de mentionat faptul ca am samy pe elicoidale din 97 si nu prea am gasit contact la dezmembrari... daca aveti ceva idei... multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
next Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: butuc contact samurai am purtat diverse conversati cu diversi de la dezmembrari si mi=au spus ca nu se potriveste de pe alte samuraie ....aveti ceva idei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: butuc contact samurai Eu stiam ca se potriveste butucul de tico, damas sau matiz. Padca asa imi aduc aminte. Verifica si in topicul de compatibilitati. De asemenea parca s-a scris ceva despre butuc si in topicul cu clicky starter Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
next Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: butuc contact samurai seamana dar nu are aceleasi prinderi pentru blocul de lumini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: butuc contact samurai seamana dar nu are aceleasi prinderi pentru blocul de lumini Ca sa ne intelegem, tu te referi la piesa de mai jos? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59721-Do-It-Yourself-Samurai-Clicky-Starter-Fix-(releu-pe-circuitul-de-starter)&p=716552&viewfull=1#post716552 Ai comparat-o cu aia de Tico sau de Matiz? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
next Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: butuc contact samurai nu partea electrica s-a stricat ci lacasul in care bagi cheia ... din cate vad in poza seamana perfect cu cel de samurai.... multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
next Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: butuc contact samurai la samurai exista doua tipuri de contacte respectiv: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: butuc contact samurai Primul este de pe injectie '96, iar al doilea injectie '92. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ventura Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: butuc contact samurai nu partea electrica s-a stricat ci lacasul in care bagi cheia ... din cate vad in poza seamana perfect cu cel de samurai.... multumesc Am avut aceiasi problema si am renuntat la partea mecanica. Acum nu-mi mai fac griji ca am uitat cheia in contact si am inchis usa.... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate