nstionut Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 am un joc in caseta de directie care se simte mai ales pe drum drept si ma intrebam daca ma poate ajuta cineva cu vreun sfat daca se poate remedia...iar daca trebuie schimbata cam ce pret au sau daca se mai potrivesc si de la alte motorizari de grand cherokee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adytzu Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: problema caseta directie grand cherokee 2,7 crd Din proprie experienta - nu incerca s-o repari - nu prea reuseste ( eu am montat-o si demontat-o de 3 ori pana m-am hotarat sa iau alta ) Caseta este la fel la toate motorizarile - din ce stiu eu nu difera .. si asa este un concept de acum 30 ani lol ( ca la camioane - caseta in fata puntii ) pret sh - eu am gasit una la 700 ro dar de obicei este in jur de 1200-1400 .. ce sa zic Bafta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: problema caseta directie grand cherokee 2,7 crd multumesc pentru sfat si promptitudine Adytzu...pot circula fara probleme si asa dar ma deranjeaza cand stiu ca am si cea mai mica problema la masina mea... .....e noua sau second-hand la banii care zici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adytzu Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: problema caseta directie grand cherokee 2,7 crd :grin: bineinteles ca sh - nu cred ca ai vrea sa stii cat costa una noua - in jur de 4000 ron Bafta ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rohhan Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: problema caseta directie grand cherokee 2,7 crd :grin: bineinteles ca sh - nu cred ca ai vrea sa stii cat costa una noua - in jur de 4000 ron Bafta ;) salut schimb o nu incerca sa o repari ...gasesti niste scoruri de ti cade fata.... eu am incercat sa o repar singur nu mi a reusit si pana la urma am luat una sh si acum e ok bafta CREDENDO VIDES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: problema caseta directie grand cherokee 2,7 crd Caseta directie noua am la 670 euro TVA inclus. Poate intereseaza pe cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: problema caseta directie grand cherokee 2,7 crd multumesc pt oferta, am si eu un magazin de piese noi....noua o iau din magazinul meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate