BOBARU Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Dupa iesire de sambata,am continuat si duminica cu o scurta iesire prin padurea de la Bertea-Stefesti-Slanic... Cateva poze... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Prahovenii nu se odihnesc... e ceva noroi... sa va fie de bine ! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Prahovenii nu se odihnesc... Cateva filmari... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex26 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Prahovenii nu se odihnesc... Ce iti mai place la noroi Bobare :) ps: sunt Alex de la practica ;) nu este importanta istoria pe care o ai, ci ceea ce faci cu ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Prahovenii nu se odihnesc... Cat noroi!:banana Super iesirea!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Prahovenii nu se odihnesc... ...BV !Felicitari ptr. initiativa ! ...te-ai "odihnit" duminica d-le Bobaru ? ...dl.Doctorasu...pasiune mare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Prahovenii nu se odihnesc... da, ma bate un gand nastrusnic... sa-mi las masina in zona, in vreo curte de crestin, parcare, benzinarie, ceva, asa, ca sa fie la-ndemana...pentru ca vad ca la voi, actiunea este la ea acasa! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Prahovenii nu se odihnesc... ...BV !Felicitari ptr. initiativa ! ...te-ai "odihnit" duminica d-le Bobaru ? ...dl.Doctorasu...pasiune mare ! Dupa cum se vede in filmari, m-am cam odihnit... =)) =)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Prahovenii nu se odihnesc... Deosebita iesire. Pe unde ati fost ? Vreau si eu. 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: Prahovenii nu se odihnesc... Nu mai mergem pe acolo:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate