vio6868 Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Salut am intrebare in legatura cu amortizoarele la Galloper ce sunt mai bune pe gaz sau pe ulei si daca cele facute de Hyundai sunt bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Amortizoare Galloper Salutare. Eu am pus de la KYB pe gaz. Pe sosea sta bine, dar cam scutura in off. Iar ca pret le-am luat super OK. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vio6868 Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Amortizoare Galloper Salutare. Eu am pus de la KYB pe gaz. Pe sosea sta bine, dar cam scutura in off. Iar ca pret le-am luat super OK. Eu folosesc masina mai mult pe sosea si restu la pescuit .Cred ca o sa pun pe ulei Monroe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: Amortizoare Galloper Eu am cumparat din Germania, pe gaz, parca Optimal, 38 euro/buc fata si 56 euro/buc spate. Se comporta foarte bine si pe sosea si pe drumuri accidentate. Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vio6868 Postat Mai 30, 2013 Autor Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Amortizoare Galloper Eu am cumparat din Germania, pe gaz, parca Optimal, 38 euro/buc fata si 56 euro/buc spate. Se comporta foarte bine si pe sosea si pe drumuri accidentate. Am o rugaminte stie cineva dimensiunile si la cele de fata si cele de spate(dimensiuni pe inchise)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate