Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Turatie turbina pajero 2004, 2,5tdi

vio6868

Postări Recomandate

Re: Turbina pajero

Pai daca e turbina de la 2.5 tdi e bine. La Galloper cuplul maxim e pe la 2000 rpm si deja turbina ar trebui sa fie in forta.

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.

(Winston Churchill)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Turatie turbina pajero

E normal, e geometrie variabila, daca e V60, dar eu stiam ca pana in 2003 cand s-a facut facelift s-a pus motorul de 2,5Tdi, in fine... Ideea e ca poti sta linistit.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

E normal, e geometrie variabila, daca e V60, dar eu stiam ca pana in 2003 cand s-a facut facelift s-a pus motorul de 2,5Tdi, in fine... Ideea e ca poti sta linistit.

Tavi mai am o intrebare la Pajero si L200 ambele cu motorizari de 2,5tdi am inteles ca li se cam fisureaza blocul motor in dreptul pistoanelor 2,3(un coleg mia zis asa ceva)eu nu cred

Link spre comentariu

tavi mai am o intrebare la Pajero si L200 ambele cu motorizari 2,5tdi li se cam fisureaza blocul motor in dreptul pistoanelor 2-3(un coleg mia zis)eu unu nu cred

Link spre comentariu

Povesti din folclor... De bloc inca nu am auzit, de chiulasa da... O masina intretinuta si exploatata asa cum trebuie iti aduce si satisfactii pe masura. Asa ca lasa povestile de la gura sobei, ingrijeste-o, da-i ce-i trebuie si ai incredere in ea. Poate ne-o prezinti si noua la rubrica Mitsubishi.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Povesti din folclor... De bloc inca nu am auzit, de chiulasa da... O masina intretinuta si exploatata asa cum trebuie iti aduce si satisfactii pe masura. Asa ca lasa povestile de la gura sobei, ingrijeste-o, da-i ce-i trebuie si ai incredere in ea. Poate ne-o prezinti si noua la rubrica Mitsubishi.

Cit de curind am sa pun ceva dar eu am un Galloper

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare