vio6868 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 dece la turatie de 1200-1300 turata pe liber intra in fun ctiune turbina? E normal asa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Turbina pajero Ce Pajero? Ce motor? Ce an? Ce turbina? [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Turbina pajero Pai daca e turbina de la 2.5 tdi e bine. La Galloper cuplul maxim e pe la 2000 rpm si deja turbina ar trebui sa fie in forta. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vio6868 Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Turbina pajero Pai daca e turbina de la 2.5 tdi e bine. La Galloper cuplul maxim e pe la 2000 rpm si deja turbina ar trebui sa fie in forta. pajero e din 2004 2,5tdi 116cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Turatie turbina pajero E normal, e geometrie variabila, daca e V60, dar eu stiam ca pana in 2003 cand s-a facut facelift s-a pus motorul de 2,5Tdi, in fine... Ideea e ca poti sta linistit. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vio6868 Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Turatie turbina pajero E normal, e geometrie variabila, daca e V60, dar eu stiam ca pana in 2003 cand s-a facut facelift s-a pus motorul de 2,5Tdi, in fine... Ideea e ca poti sta linistit. Tavi mai am o intrebare la Pajero si L200 ambele cu motorizari de 2,5tdi am inteles ca li se cam fisureaza blocul motor in dreptul pistoanelor 2,3(un coleg mia zis asa ceva)eu nu cred Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vio6868 Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Turatie turbina pajero E normal, e geometrie variabila, daca e V60, dar eu stiam ca pana in 2003 cand s-a facut facelift s-a pus motorul de 2,5Tdi, in fine... Ideea e ca poti sta linistit. tavi mai am o intrebare la Pajero si L200 ambele cu motorizari 2,5tdi li se cam fisureaza blocul motor in dreptul pistoanelor 2-3(un coleg mia zis)eu unu nu cred Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Turatie turbina pajero Povesti din folclor... De bloc inca nu am auzit, de chiulasa da... O masina intretinuta si exploatata asa cum trebuie iti aduce si satisfactii pe masura. Asa ca lasa povestile de la gura sobei, ingrijeste-o, da-i ce-i trebuie si ai incredere in ea. Poate ne-o prezinti si noua la rubrica Mitsubishi. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vio6868 Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Turatie turbina pajero Povesti din folclor... De bloc inca nu am auzit, de chiulasa da... O masina intretinuta si exploatata asa cum trebuie iti aduce si satisfactii pe masura. Asa ca lasa povestile de la gura sobei, ingrijeste-o, da-i ce-i trebuie si ai incredere in ea. Poate ne-o prezinti si noua la rubrica Mitsubishi. Cit de curind am sa pun ceva dar eu am un Galloper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Turatie turbina pajero Ok, eu asa intelesesem... :h5 [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate