srssilviu Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) ...Sambata ne antrenam putin...vreo 7-8 ore,ptr."concursul" de duminica . Ptr. doritorii de "antrenament" :banana: ne adunam la ora 09.00 OMV Campina. Participanti : Dl.Bobaru Dl. Giani Mr.Styler Jighi ...eu si invitatii P.S. Doctorasu' sper ca ești in forma ! Editat Martie 14, 2013 de srssilviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: ...pregatire de concurs Ne-am antrenat pentru concurs... Cateva poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: ...pregatire de concurs ...frumos ! Am fost astăzi : Bobaru Giani Ovidiu(doctorasu) Mihnea si subs. ...revenim cu filmari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: ...pregatire de concurs A fost super tare!! :banana:banana:banana VIDEO: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: ...pregatire de concurs [ATTACH=CONFIG]171876[/ATTACH]:h5:h5: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: ...pregatire de concurs Sa va fie de bine iesirea. Se vede ca v-ati distrat. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: ...pregatire de concurs nimeni,nimic?:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: ...pregatire de concurs Scuze pt intirziere... Cateva filmari... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: ...pregatire de concurs Frumoase filmari....:br:br :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate