rockshox Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 (editat) Re: The big guy 2 seturi de telescoape distruse si un arc rupt Care-i spilul cu arcul ala de sta proptit in amortizor? Tuning :ha: Editat Septembrie 14, 2015 de Astral 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: The big guy Care-i spilul cu arcul ala de sta proptit in amortizor? E ultima moda!!!:ha: Asta inseamna sa fii MAFIOT!:no ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Re: The big guy Ma scuzati atunci, nu stiam ca iesteti mafiot. Se explica multe atunci :ha: - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Septembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: The big guy Rateu GPL, gata debitmetru. Apa pe admisie, gata debitmetru. In total am schimbat de 6 ori la aceasta masina debitmetrul de aer din diverse motive. Acum am trecut la un model mai vechi cu bila avand mufa cu 5 fire. Nu e aceeasi treaba insa masina merge, chiar mai bine si imi place mai mult. Pentru asta a trebuit sa schimb toata instalatia electrica, calculatorul, contact, yale, bordul complet si blocul de lumini. A fost relativ usor pentru ca am avut masina donatoate. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Octombrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2015 (editat) Re: The big guy Am mai pus o baterie la masina. Initial avea loc intre pompa de servo-frana si carcasa filtrului de aer. Acum e mutata in portbagaj. De la siguranta de 60a am tras un fir gros pana in portbagaj la a doua baterie. minusul e cu fir scurt si gros pe sasiu. Inainte de a doua baterie am mai pus o siguranta mare. Intre cele doua sigurante se afla un contact general pe care il actionez doar la drumuri lungi pentru a incarca si bateria auxiliara. Monitorizarea celor doua baterii o am chiar pe capacul ceasurilor de bord. Statia de muzica si proiectoarele sunt legate la bateria auxiliara. Urmeaza webasto legat tot acolo. Editat Octombrie 15, 2015 de ancuta_laurentiu ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Re: The big guy Ai ajuns la vorba mea, cu a doua baterie :grin: - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Octombrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Re: The big guy Ai ajuns la vorba mea, cu a doua baterie :grin: smechere, ia vezi cand e facuta poza asta? ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DirectHIT Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: The big guy o intrebare, cotiera e originala vitara sau s-a potrivit de la altceva, ii simt lipsa si eu la una :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Re: The big guy o intrebare, cotiera e originala vitara sau s-a potrivit de la altceva, ii simt lipsa si eu la una :( cotiera e tip Vitan la 40 lei(atat dai atat te tine). am pus-o pe foc de ceva vreme. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbs Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Re: The big guy poti detalia cum ai prins statia pe plafon? Si eu vreau sa o montez in acelasi loc, desi e putin mai mare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Ianuarie 20, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Re: The big guy poti detalia cum ai prins statia pe plafon? Si eu vreau sa o montez in acelasi loc, desi e putin mai mare... iti trebuie o bucata de tabla de aluminiu pe care sa o indoi dupa forma plafonului am demontat lampile de citit si oglinda, apoi am gaurit acea tabla in asa fel incat suruburile de la oglinda si lampa sa treaca prin tabla de al. in plus am gaurit lampa de citit in stanga si am fixat acolo o bricheta de masina. la acea bricheta se alimenteza statia. avand in vedere ca acolo ai 12v tot timpul, o folosesc si pentru a incarca telefonul/tableta [ATTACH=CONFIG]257371[/ATTACH] ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate