air_wolf Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: The big guy Pozeee!!! :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: The big guy am pus doua anvelope de proba. pentru edy, pun si alceva ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: The big guy tu faci mai multa reclama la bere de cat sa prezinti masina cred ca ca de acolo vin miscatorii,din publicitate:ha::ha::ha: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: The big guy Mie mi se pare ca berile alea sint puse acolo ca sa concentreze lumina de la faruri:banana:banana, nu-i asa Laurentiu?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: The big guy Arata excelent! imi place. seamna cu alea la care ne uitam la inceputuri :al The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 23, 2014 Autor Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: The big guy inainte sa desfac, intreb cunoscatorii. accidental telecomanda de la troliu s-a actionat pe IN carligul de la cablu a trecut printre role si a agatat mai tot in calea lui. am primit de la Calin Vass urechea distrusa. ceva detalii despre operatiune ? de unde incep si ce trebuie sa mai fac ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albert Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: The big guy OMG..cum ai reusit sa-l distrugi in halu' asta ? E din iarna de la troliatu de noapte ?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 (editat) Re: The big guy inainte sa desfac, intreb cunoscatorii. accidental telecomanda de la troliu s-a actionat pe IN carligul de la cablu a trecut printre role si a agatat mai tot in calea lui. am primit de la Calin Vass urechea distrusa. ceva detalii despre operatiune ? de unde incep si ce trebuie sa mai fac incepi cu inceputul il dai jos frumos de pe masina,scoti din dosar schema explodata(detaliata)il desfaci bucati schimbi piesele si montezi la loc si ne vedem la CAMPULUNG:banana:banana:banana Editat Martie 25, 2014 de Astral CAMPULUNG.... suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: The big guy Asta am facut eu din secunda zero . A fost solutia mea pentru castigul de spatiu sub barele distantiere , sub picioarele troliului am montat distantiere de 15 mm , cu acelasi scop de marire a spatiului . Recomand cu caldura , te fereste de necazuri cu laterale rupte la urechi sau urechi de piulita dislocate . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: The big guy lucru complicat e atunci cand nu ai piesele si nu ai habar ce vei intalni pe parcursul demontarii. se pare ca temerile mele au disparut cand m-am hotarat sa ma apuc de treaba. in 20 de minute am rezolvat problema. merci Calin Vass pet ureche, nea strungarul pt tijele filetate si voua celor care m-ati sunat si invatat. troliul e functionat din nou in parametrii. deja am salvat o mata (BMW) de la fier vechi ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 31, 2014 Autor Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: The big guy intre timp m-a lasat si pompa de benzina. imi era frica de rugina de la suportii rezervorului. in final, dupa o ora era gata schimbata. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 16, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Re: The big guy iepurasul de Paste a venit cu o rulota KIP destul de dotata. buna pt offroad - inalta si nu foarte lunga, unghi de degajare generos, usoara si dotata, usor de tractat.. Locuri dormit – 1 pat mare 3- 4 persoane Frigider care functioneaza la 12V, 220V si GPL, Aragaz cu 3 ochiuri Soba TRUMATIC + truma vent - rece si cald - Baie cu toaleta fixa , chiuveta inox, cadita si dus, apa calda si rece Boiler apa calda pe GPL Panou solar fotovoltaic, baterie proprie, cassetofon si boxe Cap anti- balans model nou Perdele, jaluzele, plase de tantari. Alimentare curent 12 V, 220V Veranda exterioara fara cort 2 bazine de apa, pompa apa, cablu electric de racord la 220V si roata de rezerva. am constatat ca un set de oglinzi speciala pt astfel de tractari ar fi fost bine daca vanzatorul le punea in pret sau macar separat. obligatoriu imi trebuiesc. multumiri pentru sfaturi domnului Cica Ovidiu si lui Cristi de la Bucovat pt consiliere 1 ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Re: The big guy Foarte frumoasa rulota. Felicitari pentru achizitie. Cat l-a costat pe iepuras ? Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Re: The big guy poze de la interior?ma intereseaza si pe mine pretul,singura problema la mine e spatiul de depozitare.poate te gandesti sa o si inchiriezi,m-ar interesa.model ca asta nu am gasit.vad ca are garda la sol mare.sa ai bafta de ea si cocnedii palcute Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stegulake Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: The big guy exact la asta ma gandeam si eu, o rulota e vis, s-o stapanesti sanatos, caut si eu sa cumpar, sa vedem daca iepurasu o sa fie la fel de darnic, daca nu macar mos craciun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meffy Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: The big guy Salut, pe mine ma intereseaza ce model de KIP Greyline este. Arata foarte bine. Numai bine! SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 17, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: The big guy Salut, pe mine ma intereseaza ce model de KIP Greyline este. Arata foarte bine. Numai bine! cred ca modelul este KIP 42 EK Grey Line, a costat in jur de 2800 euro rar + alte taxe deja i-am facut botezul ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meffy Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: The big guy cred ca modelul este KIP 42 EK Grey Line, a costat in jur de 2800 euro rar + alte taxe deja i-am facut botezul multumesc! iti doresc sa te tina cat mai mult! SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 (editat) Re: The big guy uaaaa!!!!!!!!! intrebare :cine poate fi mai ,,expus'' la offroad cu rulota decat un oltean ? raspuns: un alt oltean !!!!!!!!!!! :wink: ps:tura aia cu rulota la rapita nu se pune !!!! ai facut-o cu gume de strada apropo:cine o fi pus rapita aia pe camp??????/:ha::ha::ha: in ce priveste rulota botezul e valabil numai de la 1600 m altitudine in sus poate de 1 mai mergem la romanii de sus!!!!!!! Editat Aprilie 21, 2014 de Astral sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: The big guy A trecut prea mult timp de cand nu am facut upgrade si la acest topic. Am izolat toata podeaua si stalpii masinii. Totul data afara, curatat, antifonat, uscat si banda de aluminiu peste tot. Nu lasati fire de + dezizolate pt ca aluminiu da la masa. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: The big guy Masina e prea inalta, kit sl de 3 inch+ bl de 6 cm si roti pe 31. Orice remorca legam dupa ea statea pe spate. 2 seturi de telescoape distruse si un arc rupt Intre timp a venit si rulota, asa ca am adaptat carligul de remorcare la 45 cm deasupra solului ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: The big guy Statia emisie receptie. Ba sub scaun ba intre scaune - e aiurea ba sub bord - la mine sau pasager e incomoda in bord - nu am unde ca sunt fumator. ba pe bord - e foarte accesibila, insa bate soarele direct in ea. Am confectionat o tabla de aluminiu, am prins-o in suruburile existente la oglinda retrovizoare si lampa de citit. Lampa de citit am modificat-o si i-am adaptat o priza de bricheta pe lateral cu martor de aprindere. Astfel, am tot timpul curent acolo si pot incarca telefonul sau tableta fara contact pus. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: The big guy bravo oltene,daca ai atata timp liber hai la cluj sa bagam submarinul pe apa.Nu mai e mult de lucru pe el:ha: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Septembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 (editat) Re: The big guy bravo oltene,daca ai atata timp liber hai la cluj sa bagam submarinul pe apa.Nu mai e mult de lucru pe el:ha: As veni cu draga inima la Cluj, insa distanta e prea mare. Mai bine baga singur lucru la punti si ne intalnim la jumatatea drumului pt a testa submarinul. Am pus buzunare la usile spate...si am schimbat grupul fata cu unul de fonta Editat Septembrie 7, 2015 de Astral AS VENI........ajunge un singur i ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: The big guy Care-i spilul cu arcul ala de sta proptit in amortizor? - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate