Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare baieti si fete

vlady

Postări Recomandate

Salutari tuturor,

Ma numesc Vlad,sunt din Bucuresti si de curand am prins acest microb numit offroad.A inceput anul trecut la intalnirea de la Cheia unde am venit cu cativa prieteni(Manole-alpinman,Alex-toyota,Nike)unde m-am distrat nemaipomenit(mai ales ca era si ziua mea).Venisem cu un turism si nu am putut gusta decat f.putin din ce se numeste un traseu soft pana in Tabla Butii cu un Pajero(mersi Roxana mersi Manole)si de atunci am ramas fan.Dupa aproape un an de razboaie sustinute cu alte interese si cu taxa de prima inmatriculare am reusit sa achizitionez un Hyundai Galloper din 2000,2,5 TD,99cp,160.000 Km si o culoare cam de c...t . In afara de MLR-uri automate(parca asa le zice),reductor si LSD masina nu are nimic in comun cu offroadul si nici nu a fost folosita vreodata in afara asfaltului(am cumparat-o de la niste cunostiinte si ii stiu istoria).Sunt extraordinar de incantat de aceasta masina,mai mult decat de toate masinile pe care le-am avut sau le mai am si sunt pus pe fapte mari cu ea.Din ce am mai vorbit cu lumea si din ce am mai citit aici pe forum imi dau seama la ce m-am inhamat si ce costuri presupune prepararea unei masini dar din mamaliga si apa nu a murit nimeni asa ca o sa-i dau bataie sper si cu ajutorul vostru.Vreau sa incep cu un body-lift si cu niste gume mai maricele(BFG MT 33/12,5"),un bullbar custom-made cu placa,de troliu am vorbit deja cu Nike care m-a pus la curent(cred ca va fi un T-MAX)un chip tuning sa-i mai dau vreo 30 de cai si mai departe in limita bugetului ce o mai trebui.Am vazut pe forum un Galloper preparat(vitalies )si arata demential cam pe acolo vreau sa-l aduc si pe al meu.Cam asta a fost primul meu post si cunoscand pe multi dintre voi(pe unii doar din vedere cu altii am mai vorbit) cred va fi inceputul unei frumoase prietenii.

P.S. Am pus o poza cu mine si una cu masina care nu e foarte reusita dar nu a m avut altaGalloperul meu si Mitzu lu' Manole mai in spate.JPG[/attachment:1ujcxg8c]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare