fulgeras Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 (edited) Ce as putea face la M-ul meu astfel incat sa stea puntea spate la mijlocul aripii din spate? Intreb asta deoarece vreau sa pun roti mai mari si o sa atinga in aripa din spate...este oarecum plecata in fata puntea...am mai vazut la unele M-uri, sunt ca al meu, altele sta puntea bine, la mijloc...atasez o poza...Astept o solutie, un sfat... Cu respect, Cristi Dan Edited March 18, 2013 by Astral Christian Dan :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulceanu ionel Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Re: Ajutor! Ajutor! Eu stiu ca cetrul bulon(parca asa ii zice) este pe jumatatea foii de arc tocmai pentru a tine puntea centrata pe mijloc.Verifica bridele si pozitia centrului bulon.Incearca sa montezi foaia de arc invers sa vezi ce o sa sa intample. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulgeras Posted November 22, 2016 Author Share Posted November 22, 2016 Re: Vreau sa pun roti mai mari ! Se poate inchide! Christian Dan :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Re: Vreau sa pun roti mai mari ! Se poate inchide! Man, eu m-am referit la ANUNTURILE DE MICA PUBLICITATE, nu la discutiile din sectiunea tehnica ! ANUNTURILE trebuiau actualizate ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulgeras Posted November 22, 2016 Author Share Posted November 22, 2016 Re: Vreau sa pun roti mai mari ! Pai da,stiu ce zici,dar nu mai am nici M-ul...a plecat la alt pasionat prin Baia Mare... Christian Dan :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts