burdi87 Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Salutare De vreo luna am cumparat un L200 si singura mea problema cu el ii ca carlinga are f multe zgarieturi si un mic inceput de rugina. Stie careva o vopesea rezistenta la uzura sau cu ce sa scapr de zgarieturile din spate. Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Vopsit Carlinga Se numeste hard-top. Probabil o vei zgaria iarasi. Cand te vei plictisi de masina o vopsesti si o urci pe autovit! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
burdi87 Postat Martie 18, 2013 Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Vopsit Carlinga Pai am hardtop da tabla in sine are ceva zgarieturi si nu imi place si vroiam sa o vopsesc:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Vopsit Carlinga 1.Curatat bine 2.Inhibitor rugina 3.Degresat cu orice solvent 4.Aplicat un body texturat 5.Vopsit consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
burdi87 Postat Martie 18, 2013 Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Vopsit Carlinga La ce te refer body texturat:)? Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Vopsit Carlinga Unii mai zic si fueler. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Vopsit Carlinga Fuelerul e altceva! :h5 De asta vorbesc eu: http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/body950_zps6befabd6.jpg Il dai texturat ...sa iti astupe toate zgarieturile ...sa nu stai sa finisezi ...pana iti ies degetele prin tabla! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caregrup Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Vopsit Carlinga Body texturat... un antifon mai avansat.... se gaseste si la spray.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate