old school Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Cu aproape doua luni in urma, impreuna cu amicul meu Marius Lupu, ne-am apucat sa indoim primele tevi la noul nostru proiect. Asta dupa ce l-am intors pe toate partile, intre sarmale, salata de boeuf si tuica fiarta, in vremea vacantei de iarna. Ne-am uitat prin cadourile lasate de Santa in garaj si am gasit, printre altele, niste punti Dana 60, boggere de 38 jumate puse pe jante de aliaj cu beadlock-uri, un set de Ori-struts, un piston PSC, un V8 de bimmer, un ZF automat si o cutie de transfer LT230 Land Rover. Si pentru ca n-am fost cuminti, ne-a pedepsit cu niste Superwinch-uri si un animal de troliu mecanic, ce nu putea sa lipseasca din peisaj. Stiu ca vorbele multe va plictisesc, asa ca pun niste fotografii. Lumina cam proasta, da'-ntelegeti voi. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Despre tubulare Zat iz a manster....bafta cu proiectul...arata....monstruos...:D NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 (editat) Re: Despre tubulare Frumos ! cum ai imperecheat cutia cu motorul (P38 ?) , din ce vad cutia si reductorul sunt de LR . Editat Martie 19, 2013 de a DY 1 Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Despre tubulare De unde ati luat articulatiile sferice ? Romania sau strainatate ? Multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Martie 19, 2013 Autor Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Despre tubulare De unde ati luat articulatiile sferice ? Romania sau strainatate ? Multam State. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Martie 19, 2013 Autor Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Despre tubulare Frumos ! cum ai imperecheat cutia cu motorul (P38 ?) , din ce vad cutia si reductorul sunt de LR . Motorul nu e de pe un P38 ci de pe un serie 7, care a avut si el cutie ZF, dar difera de cea de pe Range si cu ceva inginerii, a fost adaptata. Sistemul constructiv ales de noi are incorporat in structura un sasiu tubular, desenat in jurul motorului si transmisiei, optimizat sa duca toate gageturile pe care le va avea masina si sa formeze baza structurii superioare. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Despre tubulare Foarte frumos, imi place amplasarea grupului motopropulsor. Ce ampatament aveti? Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Despre tubulare Mie mi-ar placea sa stiu cum vei invarti troliul ala de Tab. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Martie 20, 2013 Autor Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Despre tubulare Mie mi-ar placea sa stiu cum vei invarti troliul ala de Tab. Cutia de transfer LT 230, versiunea cu raportul 1,41 in hi-gear, folosita standard pe Defender, are in partea din spate un capac ce se poate scoate si in locul lui se monteaza un PTO, care printr-un cardan, invarte troliul. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Despre tubulare Felicitari baieti,am vazut masina si este ok:br...astept sa iesim in probe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Martie 20, 2013 Autor Partajează Postat Martie 20, 2013 (editat) Re: Despre tubulare Felicitari baieti,am vazut masina si este ok:br...astept sa iesim in probe. Ii dam bataie, Dane, trebuie sa inceapa campionatul cu dreptu', nu ?! P.S. Da, nu m-am putut abtine, capota e de Defender ! Editat Martie 20, 2013 de old school Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: Despre tubulare Bravo pentru proiect :wink: Abia astept sa inceapa campionatul :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Martie 21, 2013 Autor Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: Despre tubulare Multumim de aprecieri mr. Tuparu, tragem tare. Structura e aproape gata, de saptamana viitoare incepem carosarea. Legat de dimensiuni, latimea e 2050, iar ampatamentul 2750. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Martie 26, 2013 Autor Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Despre tubulare Acumulatorii sunt amplasati sub scaune. Ei alimenteaza cele trei trolii electrice: Gigglepin pe fata si cate un Superwinch pe spate si plafon. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Despre tubulare Foarte frumos Domnilor. Felicitari! Urmarim cu interes...avem ce invata si noi. Intrebare: dupa ce o terminati ce o sa faceti? Asta este ultima? From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Despre tubulare Felicitari pentru proiect! Iese super...as avea si eu o intreabare despre cauciucuri? ce dimensiune sunt? Cu respect, Cristi Dan Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Despre tubulare Fain proiect :y, felicitari. @fulgeras, cititi primul post: boggere de 38 jumate puse pe jante de aliaj cu beadlock-uri 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Martie 26, 2013 Autor Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Despre tubulare Foarte frumos Domnilor. Felicitari! Urmarim cu interes...avem ce invata si noi. Intrebare: dupa ce o terminati ce o sa faceti? Asta este ultima? Si noi invatam cate ceva nou cu fiecare proiect pe care-l facem. Am pus pe hartie cateva idei noi si curand va trebui sa le experimentam. Altfel ar fi plictisitor. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 (editat) Re: Despre tubulare va fi interesant rau...primul buggy cu 5 trolii :wink: , 3 electrice si 2 mecanice. Editat Martie 26, 2013 de Astral Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Despre tubulare Cam cate kg are o constructie de genul asta...?:tk..fara troliile alea multe..:grin: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Despre tubulare va fi interesant rau...primul buggy cu 5 trolii :wink: , 3 electrice si 2 mecanice. Il tineam secret p'al cincilea, Laure, da' te-a luat gura pe dinainte !! :ha1 Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Despre tubulare Care e ideea de a avea 4 trolii pe masina? Intreb deoarece stiu masini la extrem care merg cu un singur troliu si se descurca foarte bine. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Despre tubulare Il tineam secret p'al cincilea, Laure, da' te-a luat gura pe dinainte !! :ha1 las ca oricum le-ai pus mintea pe "bigudiuri" de se gandesc toti care sunt alea 5 :ha::ha::ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Despre tubulare Pai poti pune 5 trolii electrice, in afara de ala mecanic: cate unul mai mic la fiecare punte, unul fata, unul spate, si cel pt "tavan" :ha: Daca tot e vb de trolii, la ala mecanic ati calculat rapoartele si viteza finala? stiu ca troliul romanesc de "tab" e cam incet actionat dintr-o priza de putere clasica de pe cutie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Despre tubulare Superba structura ,cred ca este foarte reusita ca si rezistenta.Spor la treaba. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate