old school Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 (editat) Re: Despre tubulare Pai poti pune 5 trolii electrice, in afara de ala mecanic: cate unul mai mic la fiecare punte, unul fata, unul spate, si cel pt "tavan" :ha: Daca tot e vb de trolii, la ala mecanic ati calculat rapoartele si viteza finala? stiu ca troliul romanesc de "tab" e cam incet actionat dintr-o priza de putere clasica de pe cutie... Raportul e 23/1, ceea ce nu e neaparat rau, dar daca te uiti cu atentie la el, o sa observi ca tamburul e altul, cu un diametru aproape dublu, ceea ce face ca viteza sa creasca cu acelasi raport. Zilele trecute, Marius a montat, pe un alt buggy, un troliu similar si rezultatul e foarte bun. Editat Martie 27, 2013 de old school Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Despre tubulare Care e ideea de a avea 4 trolii pe masina? Intreb deoarece stiu masini la extrem care merg cu un singur troliu si se descurca foarte bine. Optiunea nu-mi apartine. Eu as fi renuntat la cel de plafon cu siguranta. In schimb, chiar daca e monstruos si complica lucrurile foarte mult, troliul mecanic, daca e bine gandit, va face, in conditii hardcore, diferenta. Viteza si forta de troliere e superioara troliilor electrice si, teoretic, te poti trolia pana ramai fara benzina. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Despre tubulare Care e ideea de a avea 4 trolii pe masina? Intreb deoarece stiu masini la extrem care merg cu un singur troliu si se descurca foarte bine. Eu sper sa nu se mai descurce asa usor in anii urmatori cu un singur troliu. E simpla socoteala in mod normal o masina de extrem are 2 trolii electrice unu fata unu spate . Daca vrei troliu mecanic nu poti renunta la electric deci ai deja 3 trolii. Ideea cu troliu de plafon a venit pe parcurs si mi se pare ok. O masina configurata in felul asta (motor v8 punti dana 60 troliou mecanic samd) nu poate iesi sub 1900- 2000 kg asa ca ce mai conteaza 50-100 kg in plus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Despre tubulare Marius Lupu-''E simpla socoteala in mod normal o masina de extrem are 2 trolii electrice unu fata unu spate . Daca vrei troliu mecanic nu poti renunta la electric'' de ce nu poti renunta la cel electric? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Despre tubulare Eu sper sa nu se mai descurce asa usor in anii urmatori cu un singur troliu. E simpla socoteala in mod normal o masina de extrem are 2 trolii electrice unu fata unu spate . Daca vrei troliu mecanic nu poti renunta la electric deci ai deja 3 trolii. Ideea cu troliu de plafon a venit pe parcurs si mi se pare ok. O masina configurata in felul asta (motor v8 punti dana 60 troliou mecanic samd) nu poate iesi sub 1900- 2000 kg asa ca ce mai conteaza 50-100 kg in plus? Salut eu sper sa faca trasee la care sa domine abilitatile PILOT-COPILOT nu trolile . Pentru Trolii putem face competitie separat de ridicare pe verticala si la urma castiga cine o "are mai mare" . Cu respect LIVIU . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Martie 28, 2013 Autor Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Despre tubulare Salut eu sper sa faca trasee la care sa domine abilitatile PILOT-COPILOT nu trolile . Pentru Trolii putem face competitie separat de ridicare pe verticala si la urma castiga cine o "are mai mare" . Cu respect LIVIU . Cand se va ajunge acolo, va fi foarte usor sa desfaci suruburile care le tin pe sasiu. Sa le montezi daca n-ai gandit asta de la inceput, e alta poveste. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Despre tubulare Eu as lasa mecanicul pe fata si as pune un electric central pe care sa il poti folosi prin plafon si daca e nevoie sa-l poti scoate in fata (daca te lasa mecanicul). Spor la treaba va urez :grin: Veniti pe 12-14 la Sighisoara la probe? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Martie 28, 2013 Autor Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Despre tubulare Eu as lasa mecanicul pe fata si as pune un electric central pe care sa il poti folosi prin plafon si daca e nevoie sa-l poti scoate in fata (daca te lasa mecanicul). Spor la treaba va urez :grin: Veniti pe 12-14 la Sighisoara la probe? In probe, sigur nu. Poate sa scoatem vreun Defender la aer. Eu estimez deadline-u' inainte de betia de 1 Mai. Lupu e mai pesimist. Da'-i trece!:ha: Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Martie 30, 2013 Autor Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: Despre tubulare Cu toate acareturile ce trebuiesc puse pe masina, am gasit loc si de ''portbagaj''. Suportul rotii de rezerva se rabateaza si avem acces la el. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Mai 30, 2013 Autor Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Despre tubulare Sa revenim! Am inceput partea de carosare, folosind modele din tabla sau carton pentru creearea diverselor piese de inchidere sau compartimentare. Aceste modele m-au ajutat sa creez matritele din fibra de sticla si, de aici, piesele finale. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Iunie 10, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: Despre tubulare Dupa o finisare prealabila a matritelor, am turnat piesele finale. Jucaria incepe sa fie mai bine conturata acum. Aici e modelul rezervorului, 1/1, in mucava. L-am testat sa vedem daca poate fi montat fara probleme. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Iulie 23, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Despre tubulare Ceva lucrari de interior: carcasa de peste cutia de viteze si franele de colt, precum si carcasa bordului. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Iulie 23, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Despre tubulare Dupa ce aproape toate gadget-urile si device-urile ce echipeaza masina si-au gasit locul, am dezechipat-o si am trecut la vopsit. Uite ce-a iesit : Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Despre tubulare Puntile, motorul & cutia sunt montate definitiv. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Despre tubulare vai ce de teava, sunt pe aproape cand spun ca ati folosit in cel putin 100ml de teava? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Despre tubulare Interesant proiect,spor la finisaje,,,,,o intrebare de nota 10: articulatiile sferice de la tendoane de unde sunt achizitionate si cam ce dimensiuni sunt....vreu sa fac si eu ceva asemanator... Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Iulie 29, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2013 Re: Despre tubulare Interesant proiect,spor la finisaje,,,,,o intrebare de nota 10: articulatiile sferice de la tendoane de unde sunt achizitionate si cam ce dimensiuni sunt....vreu sa fac si eu ceva asemanator... Sunt de la ''ballisticfabrication''. Gasesti acolo toate detaliile despre produsele lor. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat August 2, 2013 Autor Partajează Postat August 2, 2013 Re: Despre tubulare Am facut ceva poze cu interiorul: Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Despre tubulare Cand o sa le vedem pe Gafita in proba? Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat August 28, 2013 Autor Partajează Postat August 28, 2013 Re: Despre tubulare Cand o sa le vedem pe Gafita in proba? Peste cateva zile, cand vom monta definitiv toate elementele de caroserie (lucrez la vopsirea lor)! Astazi, masina a primit parbriz, luneta si geamuri laterale. Voi reveni cu poze zilele urmatoare. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Re: Despre tubulare Peste cateva zile, cand vom monta definitiv toate elementele de caroserie (lucrez la vopsirea lor)! Astazi, masina a primit parbriz, luneta si geamuri laterale. Voi reveni cu poze zilele urmatoare. Așteptăm nerabdatori Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Septembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: Despre tubulare Masina a iesit la namol in week-end si a pus un zambet mare pe fetele noastre. Mai sunt de pus la punct cateva detalii legate de estetica, dar jucaria cea noua rock !!! Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: Despre tubulare Masina a iesit la namol in week-end si a pus un zambet mare pe fetele noastre. Mai sunt de pus la punct cateva detalii legate de estetica, dar jucaria cea noua rock !!! [ATTACH=CONFIG]188639[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]188638[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]188640[/ATTACH] Misto,,,,filmulete la treaba?...este... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Septembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Despre tubulare Vor veni in curand! Acum e in pregatire pentru prima cursa oficiala. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Re: Despre tubulare Cum s a descurcat pana la urma... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate