patroler Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Cine poate sa-mi spuna codul (dimensiune)pt rulm.omocinetic Discovery I. Ce se mai schimba de obicei la sch.rulmentului,inafara de simering planetara? Merci. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 (editat) Re: Cod rulment omocinetic LR DiscoveriI Cine poate sa-mi spuna codul (dimensiune)pt rulm.omocinetic Discovery I. Ce se mai schimba de obicei la sch.rulmentului,inafara de simering planetara? Merci. Intra aici si incearca sa-l gasesti singur:wink: sunt ceva diferente in functie de tipul de planetara si anul de fabricatie... http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=805323&SPRACHE=EN Editat Martie 19, 2013 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Cod rulment omocinetic LR DiscoveriI Dupa cate am vazut, exista un singur tip de rulment, fie punte fata ori spate. http://www.lrseries.com/shop/product/listing/10638/3729/1/RTC3429-HUB-BEARING.html?limit=0 @teddybear: ai uitat sa pui link:old "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 19, 2013 Autor Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Cod rulment omocinetic LR DiscoveriI Merci mult !!!:wink: Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Cod rulment omocinetic LR DiscoveriI @teddybear: ai uitat sa pui link:old Ai dreptate, am editat primul post... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate