Vizitator bullbigg Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 sunt nou in ceea ce priveste off-road-ul si as dori sa modific un suzuki samurai.Spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac, ce piese imi trebuie, modele de piese, si cat mai in delaliu as dori, daca se poate.As dori un samurai ca cel din poza de mai jos Suzuki Samurai Offroad.flv http://i234.photobucket.com/albums/ee136/bullbig/t_roll_cage_exterior_141.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Re: modificare suzuki samurai ia legatura cu cfantana (tuparu) sau cu ionutz dupa ce se intorc de la gura humorului.... suzukidojo.blogspot.com si pregateste ciocanul si pusculita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xmen Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Re: modificare suzuki samurai asta nu pentru ca ar lucra scump tuparu ....dar la cum ai vrea tu sa arate samuraiul o sa coste mult piesele si accesoriile .... suzuki vitara jlx 0734.333.153. niculaitad@yahoo.it Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bullbigg Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Re: modificare suzuki samurai m-ar interesa doar partea de dedesubt: inaltare, amortizoare, telescoape, distantiere.Le-as pune eu acasa, daca cineva mi-ar spune sa cumpar piesa x, piesa y, piesa, z, etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xmen Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Re: modificare suzuki samurai da ... le gasesti pe stoc la cfantana (tuparu ) sau ionut,le dai un tel si iti spun ei tot ce trebuie suzuki vitara jlx 0734.333.153. niculaitad@yahoo.it Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: modificare suzuki samurai @ bullbigg- sunt muulte de vorbit. cel mai probabil masina din imginea ta nu mai are punti de sam. ai deja samuraiul? ce gume vrei sa pui? (asta din imagine are pb 36-38). nu am reusit sa intru pe situl asta de unde ai luat poza... da si tu o adresa completa. si da un telefon sa vb pe indelete. :grin: 0727.33.82.42 Ionutz. (dar la inceputul lui iunie ca nu suntem in tara pana atunci. 10x) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bullbigg Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: modificare suzuki samurai am inteles.masina inca nu o am, dar intentionez sa o cumpar in iulie.De aceea ma informez ca sa stiu daca o pot transforma ca in imaginea de mai sus, cu niste cauciucuri late de 36-38, daca mai trebuie taiata caroseria, daca se potrivesc pe puntile de samurai. de asemenea, cam asa as vrea sa mai arate samuraiul meu.Se poate fara sa schimb puntile? http://i234.photobucket.com/albums/ee136/bullbig/693421208_4880679a17.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: modificare suzuki samurai am inteles.masina inca nu o am, dar intentionez sa o cumpar in iulie.De aceea ma informez ca sa stiu daca o pot transforma ca in imaginea de mai sus, cu niste cauciucuri late de 36-38, daca mai trebuie taiata caroseria, daca se potrivesc pe puntile de samurai. de asemenea, cam asa as vrea sa mai arate samuraiul meu.Se poate fara sa schimb puntile? http://i234.photobucket.com/albums/ee136/bullbig/693421208_4880679a17.jpg Asta iti spun eu ca nu mai e samurai. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: modificare suzuki samurai dumneata ai toyota, n-ai de unde sa stii... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: modificare suzuki samurai daca vreai sa te dai in teren cum trebuie, NU se poate trebe alte punti. daca vrei doar sa arate asa ...bine pe strasse....np :grin: . da eu unu nus de acord cu asa ceva . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bullbigg Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: modificare suzuki samurai daca vreai sa te dai in teren cum trebuie, NU se poate trebe alte punti. daca vrei doar sa arate asa ...bine pe strasse....np :grin: . da eu unu nus de acord cu asa ceva . adica vrei sa zici ca masina din poza nu e performanta in off-road? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: modificare suzuki samurai nu zic asta. am zis doar ca trebe facuta corect pentru offroad. adica cu alte punti. si multe alte modificari. si atunci va fi foarte performanta in offroad :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bullbigg Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: modificare suzuki samurai nu zic asta. am zis doar ca trebe facuta corect pentru offroad. adica cu alte punti. si multe alte modificari. si atunci va fi foarte performanta in offroad :grin: am inteles.dar masina care o are colegu b99 la avatar, aia neagra are puntile schimbate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: modificare suzuki samurai nu zic asta. am zis doar ca trebe facuta corect pentru offroad. adica cu alte punti. si multe alte modificari. si atunci va fi foarte performanta in offroad :grin: am inteles.dar masina care o are colegu b99 la avatar, aia neagra are puntile schimbate? Acum da. Dar el oricum nu merge in offroad. Masina e de show. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: modificare suzuki samurai Puntile de samurai nu rezista in regim de concurs la cauciucuri mai mari de 31maxim 32.Daca mergi cu grija si menajezi masina poti sa mergi si cu 35-uri. Cu punti de Toyota poti pune cauciucuri mari sa nu mai rupi nimic. Acuma depinde de ce vrei sa faci cu masina,sunt multe de discutat. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bullbigg Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: modificare suzuki samurai nu zic asta. am zis doar ca trebe facuta corect pentru offroad. adica cu alte punti. si multe alte modificari. si atunci va fi foarte performanta in offroad :grin: am inteles.dar masina care o are colegu b99 la avatar, aia neagra are puntile schimbate? Acum da. Dar el oricum nu merge in offroad. Masina e de show. cum sunt piesele de la calmini? sunt de calitate? care e cea mai mare roata care se poate pune pe samurai fara a-i schimba puntea, dar sa se poata taia din aripa daca este cazul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: modificare suzuki samurai pai tocmai ce zise tuparu de 31-32 in teren si 35 pe strada - dar mergi cu ea ca si cu ar fi din coaja de ou... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bullbigg Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: modificare suzuki samurai Puntile de samurai nu rezista in regim de concurs la cauciucuri mai mari de 31maxim 32.Daca mergi cu grija si menajezi masina poti sa mergi si cu 35-uri. Cu punti de Toyota poti pune cauciucuri mari sa nu mai rupi nimic. Acuma depinde de ce vrei sa faci cu masina,sunt multe de discutat. gata.m-am lamurit cum sta treaba cu cauciucurile.multam o ultima intrebare:care e cel mai bun raport la cutie, grup, transmisie la suzuki, pt off-road sau cat ar trebui sa fie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: modificare suzuki samurai din nou o chestie discutabila. spre norocul nostru piata aftermarket pentru suzuki este foooarte dezvoltata deci optiunile sunt multiple. din nou trebuie plecat de la gume si tre sa stii ce vrei sa faci cu masina. pentru un 31-32 e de ajuns un 4.57:1 in grupuri dar daca te dai la extrem de ex. .....poate o sa vrei mai mult :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: modificare suzuki samurai ... si-ti pui punti de toyota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bullbigg Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 Re: modificare suzuki samurai din nou o chestie discutabila. spre norocul nostru piata aftermarket pentru suzuki este foooarte dezvoltata deci optiunile sunt multiple. din nou trebuie plecat de la gume si tre sa stii ce vrei sa faci cu masina. pentru un 31-32 e de ajuns un 4.57:1 in grupuri dar daca te dai la extrem de ex. .....poate o sa vrei mai mult :grin: o intrebare:de ce un suzuki lj are raportul de 5 sau peste in comparatie cu un samurai care are un raport de 3.7 sau 3.9?inseamna ca e mai bun in teren un suzuki lj? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 Re: modificare suzuki samurai Va recomand punti de Unimog , merg cu incredere pana si la 49" 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bullbigg Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 Re: modificare suzuki samurai Va recomand punti de Unimog , merg cu incredere pana si la 49" vreau totusi sa raman la puntile de samurai la cauciucuri de 32, dar tot nu am aflat de ce suzuki lj are rapoarte mai mari ca samuraiul.Deci, inseamna ca este mai bun in teren Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Mai 30, 2008 Partajează Postat Mai 30, 2008 Re: modificare suzuki samurai lj-ul are 4.83:1. e intr-adevar cel mai bun raport de pe un zuki. dar este asa mare ca sa suplineasca lipsa de putere a motorului(1000cc). puntile de lj sunt insa mai slabe decat cele de samurai. Sunt la fel cu cele de sj410. in continuare daca vrei sa mergi in teren iti sugerez un Sam cu motor de 1.3 si rapoarte schimbate. fie in grupuri fie in transfer. PS: noi aducem Calmini si recomand. Nus atat de confortabile ca un OME dar rezista mai bine la tavaleala si la greutate(ex-troliu fata spate) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Mai 30, 2008 Partajează Postat Mai 30, 2008 Re: modificare suzuki samurai Ingrediente pt samurai offroad: -1 buc suzuki sj 410 -gume 31x11.5x15 -set telescoape lungi (eu prefer fox airshock de 16tzoli) -set furtun frane lungi -set inaltare cu vreo 10cm -motor+cutie ford siera 2.0i 120cp (eventual toata fatza de la sierra) - + multe alte maruntisuri scumpe sau ieftine -ceva tevi -cineva priceput -etc-etc -limita e in ceruri depinde de buget si timp liber asta e reteta mea cu ingredientele pe care le am deja, urmeaza sa le asamblez impreuna! Bafta! "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate