Liviu-San Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Buna ziua! Vreau sa cumpar niste flanse distantiere pt masina.In primul rand,nu stiu de cat se recomanda, de 30mm sau de 35mm? Si ma mai intereseaza niste dimensiuni,care nu le-am gasit in rave si anume: -distanta dintre prezoane -pasul prezonului -dimensiunea gaurii centrale La tamburii pe spate,este o scobitura,nu sunt drepti,evtl dimensiunea la scobitura,sa poata sa intre flansa. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Salut! La rotile de Freelander, ai asa: bolt pattern: 5x114,3mm gaura centrala: 64,1mm prezoane/piulite: M12x1,5 In ce priveste scobitura de la tamburi, cel mai bine ar fi sa o masori singur (tu sau cel care iti confectioneaza/livreaza flansele). Bafta! 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 23, 2013 Autor Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Multumesc frumos pt promptitudine!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
firekeeper Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Salut! La rotile de Freelander, ai asa: bolt pattern: 5x114,3mm gaura centrala: 64,1mm prezoane/piulite: M12x1,5 In ce priveste scobitura de la tamburi, cel mai bine ar fi sa o masori singur (tu sau cel care iti confectioneaza/livreaza flansele). Bafta! Din ce material se recomanda a se confectiona? Multumesc anticipat firekeeper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 22, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2013 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Eu le-am facut din otel iar diferenta de greutate intre ce am eu si aluminiu, este de 500g per bucata.Eu unul sunt multumit.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Eu le-am facut din otel iar diferenta de greutate intre ce am eu si aluminiu, este de 500g per bucata.Eu unul sunt multumit.:grin: Si cum le-ai facut,ai avut vreo matrita:grin: ???? If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Si cum le-ai facut,ai avut vreo matrita:grin: ???? Matrita e facuta,iti dau nr de tel si rezolvi problema,numai ca baiatul este in bucuresti,trebuie sa-ti faci timp sa ti le monteze pe masina:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Eu ma gandeam sa le fac pe strung dar cum se masoara distanta dintre prezoane.si trebuie sa iasa fara pic de bataie @liviuvisanl ,cat te-au costat ????:tk If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Eu ma gandeam sa le fac pe strung dar cum se masoara distanta dintre prezoane.si trebuie sa iasa fara pic de bataie @liviuvisanl ,cat te-au costat ????:tk Oricum pe strung se fac,dar omul are deja masuratorile,nu trebuie decat sa ii dai comanda,ii spui grosimea si te duci sa ti le monteze. Pretul este in functie de grosime. Sincer nu mai stiu exact cat m-au costat,dar oricum,mai putin decat ce gasesti pe piata. Suna si intreaba-l direct. Sunt facute cu inel de centrare, cu niste gauri suplimentare pt scaderea greutatii,nu e chiar asa simpla treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selberg Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Chiar daca este mai veche discutia cer si eu daca se poate numarul de telefon la "meseriasul" din Bucuresti.Sunt interesat de un set de distantiere si mi se par cam exagerate preturile de la producatori.Ce latime recomandati pana la urma.Am un Land Rover 2.0 DI 1999 in 2 usi. :cl Mindru posesor de Landy 2.0di "50 years of Land Rover" :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Flanse distantiere roti Freelander! si eu sunt interesat de niste flanse, dar pentru un rr p38 Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur stanciu Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Vreau si eu niste flanse pt. freelander,cat costa,telefonul meseriasului,etc.multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
darius77 Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Re: Flanse distantiere roti Freelander! buna ziua, daca puteti sa ma ajutati, Gasesc undeva la Oradea sau in zona flanse distantiere pentru Land Rover Freelander ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Buna seara Noi putem executa flanse la comanda insa pretul nu este aprent cel mai competitiv . DurAl cu prezoane si iulite Febi la care se adauga inel de centrare din Ol . Informativ pentru flanse de 30mm pretul este de 280.oo lei / bucata . ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin1973 Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Flanse distantiere roti Freelander! buna ziua, daca puteti sa ma ajutati, Gasesc undeva la Oradea sau in zona flanse distantiere pentru Land Rover Freelander ? Este o firma in Cluj, care face si pentru FK tunning, eu am cumparat de la ei si vin cu kit de montaj, sunt din aluminiu. Personal sunt foarte multumit de ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Este o firma in Cluj, care face si pentru FK tunning, eu am cumparat de la ei si vin cu kit de montaj, sunt din aluminiu. Personal sunt foarte multumit de ele ...poti sa spui si pretul ca nu se supara nimeni:grin: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Re: Flanse distantiere roti Freelander! Sau puteti opta pentru jante de Cherokee :grin: Model...............Year..........PCD...........Of fset.......Bore Cherokee..........85 to 01....5×114.3....25 to 35....71.4 Cherokee..........02 on........5×114.3....25 to 35....71.6 Grand Cherokee93 to 98....5×114.3....25 to 50....71.4 Freelander.........97 to 05....5×114.3....35 to 38....64.1 Editat Februarie 16, 2015 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin1973 Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Re: Flanse distantiere roti Freelander! ...poti sa spui si pretul ca nu se supara nimeni:grin: 800 lei fara TVA- setul de 4 buc, de 30mm/bucata deci "lateste" masina cu 60mm. Arata bine dar sa te fereasca sfantu ce se murdareste din cauza ca ies rotile mai in afara. Editat Februarie 16, 2015 de calin1973 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Sau puteti opta pentru jante de Cherokee :grin: Model...............Year..........PCD...........Of fset.......Bore Cherokee..........85 to 01....5×114.3....25 to 35....71.4 Cherokee..........02 on........5×114.3....25 to 35....71.6 Grand Cherokee93 to 98....5×114.3....25 to 50....71.4 Freelander.........97 to 05....5×114.3....35 to 38....64.1 Chiar vroiam sa intreb de la ce alte marci de masini se potrivesc jantele pe LRF. Ale mele nu-mi spun nimic.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Poftim d-acilisha http://www.wheelfitment.net/:grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gu_5473 Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Sunt interesat si eu de un set de flanse distantiere pentru un Freelander din 2004. Ma poate ajuta cineva ? Land Rover Freelander TD4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin1973 Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 (editat) Re: Flanse distantiere roti Freelander! Salut Eu am luat de 30 mm/ roata (maximum recomandat), arata foarte bine si creste stabilitatea. Datele producatorului: SC ALSTEEL PRODIMPEX SRL Editat Septembrie 29, 2015 de DKW http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79749-Trimiteri-catre-adrese-de-firme-piese-LR-altele-decat-cele-de-pe-forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gu_5473 Postat Septembrie 30, 2015 Partajează Postat Septembrie 30, 2015 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Multumesc , am sa iau legatura si eu cu ei. Land Rover Freelander TD4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fantasy Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Salutare. Stie cineva daca montez flanse distantiere de 30mm, pot folosi anvelope BF Goodrich MT KM2 cu dimensiunea 235 / 75 / R15 ? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Flanse distantiere roti Freelander! Salutare. Stie cineva daca montez flanse distantiere de 30mm, pot folosi anvelope BF Goodrich MT KM2 cu dimensiunea 235 / 75 / R15 ? Multumesc Nu cred. Am eu flanse de 30 si 215 este la limita,cu BFG/AT.Oricum, cu cat pui anvelope mai late,iti va creste si consumul si zgomotul. In alta ordine de idei,degeaba vei pune MT-uri,pentru ca in teren nu te va ajuta masina.Crede-ma,prietenii stiu de ce:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate