marinionescu Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Am un scuter Baotian care a avut un accident in urma caruia s-a rupt in 2 bucati egale. Piesa din aluminiu sau ce metal o fi care face legatura intre fata si spate s-a rupt . Legatura cu acest forum este ca acest scuter a facut off-road extrem. Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Re: Unde pot repara un scuter Baotian poti lua legatura cu Mauritzio din Otopeni stiu ca el avea un service pentru scutetere vb cu el si poate te ajuta 0788150739 "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Re: Unde pot repara un scuter Baotian daca ai cum sa-l aduci la snagov, se poate suda. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Mai 23, 2008 Autor Partajează Postat Mai 23, 2008 Re: Unde pot repara un scuter Baotian Nu este vorba de adus , gasesc eu o metoda de transport oricum este demontat de pe cadru . Intrebarea este daca mai poate fi sigur dupa operatie . Nu vreau sa-mi rup gitul sa sa-il vand si sa-si rupa altul gitul . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: Unde pot repara un scuter Baotian depinde de cum este ruptura. ai poze? baga niste poze- ansamblul complet si detalii zona rupta. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: Unde pot repara un scuter Baotian din secunda in care minimobra s-a rupt, e clar ca orice eurocent bagi in el inseamna bani aruncati pe garla chiar si munca de a-l mai lua de acolo nu va mai fi recuperata in veci. iata momentul in care trebuie sa-ti iei curaj si o mie de euro si sa intri pe www.madass.ro sa-ti iei altul. pentru prietenii coclauristi poate mai ingrijim un pic pretul LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: Unde pot repara un scuter Baotian madass-ul e betsial. daca n-as avea bicicleta mi-as lua unul cu siguranta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: Unde pot repara un scuter Baotian intrebare : madass 50cmc se incadreaza la scuterele fara permis ? Regards Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate