Patrolator Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: aveti grija la "sirocol" !!! Nu au spart geamul pentru ca in masina puteau fi bunuri de valoare :ha::ha::ha: :h5 mi-ai înseninat ziua :tk Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 (editat) Re: aveti grija la "sirocol" !!! Nenea Vio sti bine ca traim in tari diferite.Legile la noi sunt de cacat.In parcare la Mall politia alertata de firma de paza a retinut un conducator auto pentru ca si-a spart geamul la masina cheia fiind inauntru iar masina nefiind pe numele lui in talon asa ca.... http://www.igsu.ro/documente/legislatie/HOTARARE_Nr1492.pdf articolul 20 lasa niste interpretari gen ''in conditiile prevazute de lege'' sau '' in caz de forta majora'' :D deci nu este forta majora ca arde o masina mai bine facem practica pe ea si folosim ''deschizatorul de conserve''. Editat Martie 26, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 (editat) Re: aveti grija la "sirocol" !!! Nu-mi spune ca n-a fost la misto mai înainte.:oo Pai care-i atunci rostul pompierilor? Cu atît mai mult trebuie sa deschida masina care arde daca sînt lucruri de valoare înauntru, ...sau un cîine sau un copil. La faza cu politia vs cel care a spart geamul: mi se pare logic ca l-au arestat daca nu a putut face dovada ca e proprietarul masinii. Dar asta e alta pereche de pantofi. Pompierii însa TREBUIE (e obligatia lor) sa diminueze pagubele. Si asta în orice tara. Altfel la ce sa îi mai chemi? Editat Martie 26, 2013 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 (editat) Re: aveti grija la "sirocol" !!! Domne, iti arde masina,sa chemam pompieri! Las-o sa arda ca poate nu arde toata si mai recuperez ceva, dar daca vin pompieri dupa urma lor nu mai aleg nimic ! Cam asa sta treaba.... Sa-i zic nevestii sa nu mai faca ciorba pe vreme rece ca iese aburul pe geamul bucatariei si nu stii ce se poate intampla. Editat Martie 26, 2013 de Astral Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Claudiu Jeep Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: aveti grija la "sirocol" !!! Nu au spart geamul pentru ca in masina puteau fi bunuri de valoare(acte ,bani etc) daca dispareau pompierii erau vinovati.Treaba lor este sa stinga focul.In casa la fel nu intra singuri de aceea prefera sa inunde tot blocul de afara si dupa ce li se pare ca este stins focul patrund in incinta in prezenta cuiva politie sau proprietar.A uitat vecina o tigaie pe foc fum de ziceai ca ardem toti au venit cu trei autospeciale inca doua masini mici dubite un logan salvare politie in 3 minute.Dar nu au spart usa au urcat pe scara in balcon si au intrat pe usa dupa ce proprietarul a deschis.Sunt niste proceduri mai tampite asa dar asta este grija mare. Deacord cu tine. Nu stiu procedurile. Dar daca era sa arda, ardea tot. Dar cum au spus si colegii: poate era un animal inauntru, care, din cauza fricii, se ascundea sub un scaun... Ce sa spun... Nu mi se pare corect cum au procedat in cazul asta...plus ca atunci cand ridici capota, si nu o ridici bine din prima, intetrsti eventualele flacari prin adaos de oxigen.... Si la cum au ridicat capota se aprindea bine. Bun ca aveau furtunul langa ei.... Asa vad eu situatia de fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: aveti grija la "sirocol" !!! poate ii inteleg pe "soldatei" cu toate ca ar trebui sa faca diferenta intre fum si abur...e elementar la pompieri.... dar un astfel de echipaj este cu siguranta insotit de un "sefutz" care sa coordoneze "pul..ea" acela tocmai acastigat premiul de idiotul anului.....nici in desenele cu Mikey Mouse....nu au faze de acest gen....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: aveti grija la "sirocol" !!! din experienta mea cu incalzitoarele astea va pot spune ca de multe ori fumul care il scot mirose puternic a motorina...e inecacios ca naiba....si arata exact ca un inceput de incendiu.... faptul ca pompierii nu au facut diferenta...la fum...la zgomotul specific al sirocoului...arata gradul lor de calificare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: aveti grija la "sirocol" !!! A fost eroare regretabila. Cazul a fost prelucrat tuturor echipajelor de pompieri din toata tara, sper sa nu se mai repete isprava. Referitor la spargerea geamului pentru deschiderea capotei, biroul de presa al IGSU argumenteaza ca spargerea geamului si deschiderea capotei fac parte din procedurile curente doar ca, in cazul unui incendiu real, mecanismul e distrus si deseori au constatat nu functioneaza fiind afectat de temperatura ridicata. Cand am vazut topicul m-am gandit ca poate incidentul va trece nebagat in seama de cine trebuie...asa ca le-am trimis un mail la IGSU-Bucuresti . Raspunsul e ca au luat aminte. mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: aveti grija la "sirocol" !!! A fost eroare regretabila. Cazul a fost prelucrat tuturor echipajelor de pompieri din toata tara, sper sa nu se mai repete isprava. Referitor la spargerea geamului pentru deschiderea capotei, biroul de presa al IGSU argumenteaza ca spargerea geamului si deschiderea capotei fac parte din procedurile curente doar ca, in cazul unui incendiu real, mecanismul e distrus si deseori au constatat nu functioneaza fiind afectat de temperatura ridicata. Cand am vazut topicul m-am gandit ca poate incidentul va trece nebagat in seama de cine trebuie...asa ca le-am trimis un mail la IGSU-Bucuresti . Raspunsul e ca au luat aminte. a) daca e temperatura ridicata nu prea poti sa stai pe langa masina...ca un cablu de otel sa se topeasca trebuie ceva temperatura nu ? b) am auzit pe multi ca "daca ar fi avut 100 mii euro in masina si nu i-ar mai fi gasit" ? Daca insa i-ar fi avut sub capota ??? Cu regret o spun, insa gradul de "calificare" si "profesionalism" al pompierilor este identic cu cel al militienilor.....celor de la garda financiara....economic....garda de mediu...jandarmilor.....si as mai putea continua. Nu vad de ce le-as acorda circumstante atenuante sau scuze pentru ca sincer....nu am motive. Partea trista insa este ca acea masina intr-un final va fi reparata pe banii nostrii, nu ai celui care a ordonat distrugerea capotei. Acolo ne "arde" pe noi. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 (editat) Re: aveti grija la "sirocol" !!! a) daca e temperatura ridicata nu prea poti sa stai pe langa masina...ca un cablu de otel sa se topeasca trebuie ceva temperatura nu ? @Daemonus: MesterX, are dreptate! Crede-ma, sunt trecut prin asta! Nu trebuie sa se topeasca cablul de otel, este deajuns sa se topeasca prinderile cablului, sau camasa exterioara si atunci, cablul pur si simplu, nu mai culiseaza, sa nu mai vorbim de dilatarea pieselor de metal ale mecanismului :wink: LE: Sa nu intelegeti ca le iau apararea pompierilor alora, ba din contra. Cel putin ala (sefu') care incerca sa-l convinga pe om, dupa ca ala chiar era fum... pe ala l-as fi pus la maturat strazi, pana ii platea toata masina, de noua. Cei care m-au ajutat pe mine, cand mi-a luat foc masina, super baieti, jos palaria. Le era frica sa bage ranga, sa nu cumva sa-mi indoaie capota. Mi-au dat si apa si sapun sa ma spal, dupa. Dar deh, nu exista padure fara uscaciuni! Editat Mai 6, 2013 de Busu4x4 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 (editat) Re: aveti grija la "sirocol" !!! :ha: Nu asa ...cunosc caz ... ce-i drept in provincie intamplat ... cand pompierii au venit la locul unui incendiu ...dupa 90 de minute ...cand casa era pe ultima suta cu 2 autospeciale ...GOALE ...au constatat incendiul ...s-au dus sa le alimenteze la garla, s-au prezentat dupa alte 90 de minute ...si s-au intors cand nu prea mai era nimic de stins. Si-au scos topoarele sa sparga geamurile ... sa "salveze" ceea ce mai era in interior ...Au fost insa indepartati rapid de sateni ... cu furcile ...Dupa "stingerea incendiului" s-au bagat la umbra cu aceeasi sateni la tuici povestindu-si unii altora aventurile...Halucinant,nu? Editat Mai 7, 2013 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate