macfero Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Dupa o iarna lunga, am hotarat sa dezmortim cazanele din dotare si sa o punem de-o iesire. Invitat special Romeo alias @dac. Dupa ce gasca s-a intrunit am purces spre padure unde s-a luat putin de "zama" sa se dezmorteasca atat pilotii cat si copilotii.:2dr Si filmuletele : Restul dupa ce-si face mendrele Youtube-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Soreata Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: Iesiri Bacau salut,frumos ca mai iesit la una mica dar te rog nu mai baga muzica peste film lasa originalul pace :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 24, 2013 Autor Partajează Postat Martie 24, 2013 (editat) Re: Iesiri Bacau salut,frumos ca mai iesit la una mica dar te rog nu mai baga muzica peste film lasa originalul pace :h5 Erau ceva expresii mai neortodoxe si am pus melodie pe fundal :grin: Editat Martie 24, 2013 de macfero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Soreata Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: Iesiri Bacau nu cred ca supara pe nimeni , se stie ca ne mai scapa vorbe faine (si la cine nu place se rusineaza sa schimbe canalu':grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: Iesiri Bacau Sa vina primavara! Si poate mai avem ocazii cu zile mai lungu de offroad. Frumoasa iesire, desi nu lunga, dar cu de toate. Oricind cu placere pe dealurile si vaile bacauane! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Iesiri Bacau Anul asta cica vine ! :grin::grin: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Iesiri Bacau :brO iesire frumoasa dupa o iarna lunga.Oameni cunoscuti cu pasiune multa.Cred ca si vinul il cunosc:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate