Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

istoric mitsubishi pajero sport - Dragos Boldea

Claudiu Jeep

Postări Recomandate

salut pe toata lumea!

va rog sa nu ma intelegeti gresit

vin cu o curiozitate si sa dori, daca se pate, sa ma ajutati si pe mine.

as vrea sa cumpar un mitsubishi pajero sport al domnului Dragos Boldea.

nu stiu daca e membru activ pe forumul asta si nu am vazut masina expusa pe aici.

daca stie cineva istoricul acestei masini, as vrea sa il stiu si din afara

am vb cu dumnealui la telefon, dar nu strica niste informatii suplimentare din partea voastra referitor la istoricul masinii

inca o data - va rog sa nu ma intelegeti gresit ( vreau sa fiu mai precaut din cauza evenimentelor din trecut cu alti vanzatori, km facuti prin tara doar ca sa vad gunoaie slefuite, etc...)

masina e urmatoarea.......

C27007750_1.thumb.jpg.118abdf960457da7b690b74bb0e2d8a0.jpg

Editat de Claudiu Jeep
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: istoric mitsubishi pajero sport - Dragos Boldea

Salut este masina lui Octsever-aici pe forum.

Este facuta cu simt raspundere cu ceva timp in urma.

Pot sa-ti spun ca nu a fost scoasa in teren mai mult de citeva iesiri soft.In rest nu a vazut decit platouri de fimare si eventual locatii diverse.

Stiu sigur ca-i masina de familie,omul este forte serios si are copii.Probabil o schimba pt ca deja are niste ani de cind este la el...

Nu stiu nimic despre servisare dar daca-mi aduc aminte de masina acum 2 ani ,era impecabila, este obsedat sa nu zdrangane si chestii....

Daca esti horarit,este unul din proprietarii care-s proprietari, nu hingheri,si de mers in teren....asta a fost cu jucaria aia pina la pirtie sau la filmari in Buftea in spatele studioului :ha:

Spor.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Re: istoric mitsubishi pajero sport - Dragos Boldea

Dar buna dimineata colegii! :) multumesc rezeveule de recomandari, astral de corecturi! :) Sa aveti o duminica placuta!

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare