Claudiu Jeep Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 (editat) salut pe toata lumea! va rog sa nu ma intelegeti gresit vin cu o curiozitate si sa dori, daca se pate, sa ma ajutati si pe mine. as vrea sa cumpar un mitsubishi pajero sport al domnului Dragos Boldea. nu stiu daca e membru activ pe forumul asta si nu am vazut masina expusa pe aici. daca stie cineva istoricul acestei masini, as vrea sa il stiu si din afara am vb cu dumnealui la telefon, dar nu strica niste informatii suplimentare din partea voastra referitor la istoricul masinii inca o data - va rog sa nu ma intelegeti gresit ( vreau sa fiu mai precaut din cauza evenimentelor din trecut cu alti vanzatori, km facuti prin tara doar ca sa vad gunoaie slefuite, etc...) masina e urmatoarea....... Editat Martie 29, 2013 de Claudiu Jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: istoric mitsubishi pajero sport - Dragos Boldea Salut este masina lui Octsever-aici pe forum. Este facuta cu simt raspundere cu ceva timp in urma. Pot sa-ti spun ca nu a fost scoasa in teren mai mult de citeva iesiri soft.In rest nu a vazut decit platouri de fimare si eventual locatii diverse. Stiu sigur ca-i masina de familie,omul este forte serios si are copii.Probabil o schimba pt ca deja are niste ani de cind este la el... Nu stiu nimic despre servisare dar daca-mi aduc aminte de masina acum 2 ani ,era impecabila, este obsedat sa nu zdrangane si chestii.... Daca esti horarit,este unul din proprietarii care-s proprietari, nu hingheri,si de mers in teren....asta a fost cu jucaria aia pina la pirtie sau la filmari in Buftea in spatele studioului :ha: Spor. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: istoric mitsubishi pajero sport - Dragos Boldea Rectificare : Este vorba de colegul @ocserver - http://forum.club4x4.ro/member.php?5683-ocserver :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: istoric mitsubishi pajero sport - Dragos Boldea Dar buna dimineata colegii! :) multumesc rezeveule de recomandari, astral de corecturi! :) Sa aveti o duminica placuta! Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Claudiu Jeep Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: istoric mitsubishi pajero sport - Dragos Boldea va multumesc pentru promtitudine! voi vedea ce voi face in continuare. sa aveti o zi placuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate