Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi achizitie Samurai SJ 413.

Tiberius Rey

Postări Recomandate

Stima si Respect tuturor cititorilor.

Sper sa nu incalc vreo regula postand acest subiect de discutie.

Sa trecem la subiect , ma gandesc foarte serios ca din vara sa achizitionez un Samurai , neaparat 1.3 si musai metal top, pur si simplu mi s a pus foarte tare pata pe ele , am scos la vanzare una dintre masini si cand ma intorc din Germania doresc sa cumpar un Samurai. Precizez ca nu stiu nimic despre aceste masini , am avut doar masini disel , as dorii sa ma ajutati daca puteti cu niste pareri , puncte forte puncte slabe , daca merita sau nu , sunt defectuase sau nu ,precizez de asemenea ca folosesc masinile 4x4 doar offroad soft . Am auzit ca s ar putea pune motoare diesel de vw , merita din punct de vedere al cuplului sau al consumului? Buget maxim=2000 euro

Va multumesc .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Achizitionare Samurai SJ 413.

Buna seara !

Sint multe discutii pe tema aceasta (sfaturi achizitie Samurai), totul e sa le cititi - vedeti aici: http://forum.club4x4.ro/search.php?searchid=1532267. Asa, ca un rezumat, sint masinute fiabile, usor de intretinut... Daca spuneti ca va fi folosit la off-road soft, nu se justifica schimbarea motorului cu unul de VW. Sa fie al lui in mintile lui si o sa va descurcati fara probleme. Spor la citit si bafta !

4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

Buna seara !

Sint multe discutii pe tema aceasta (sfaturi achizitie Samurai), totul e sa le cititi - vedeti aici: http://forum.club4x4.ro/search.php?searchid=1532267. Asa, ca un rezumat, sint masinute fiabile, usor de intretinut... Daca spuneti ca va fi folosit la off-road soft, nu se justifica schimbarea motorului cu unul de VW. Sa fie al lui in mintile lui si o sa va descurcati fara probleme. Spor la citit si bafta !

Multumesc pt cele spuse

Am citit foarte multe , o singura intrebare mai am , cam cat consuma un 1.3 metalfull , on road and off road?

Link spre comentariu

Multumesc pt cele spuse

Am citit foarte multe , o singura intrebare mai am , cam cat consuma un 1.3 metalfull , on road and off road?

samurai metaltop motor g13ba (injectie)

on road:

cu roti standard "de strada" 7-8%

cu simexuri 195/80R15 8-9-10%

cu aceleasi simexuri in teren, max 15%

cu simexuri 235/75R15 inca 1-2% in plus

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Ca sa completez si eu cu consumul, samurai din 98 1.3 G13BA cu simexuri resapate pe 31" 15-17 in oras, 9-10 afara, iar in padure... :grin:

Rapoarte stock in grupuri.

Go big or go home.
Link spre comentariu

Ca sa completez si eu cu consumul, samurai din 98 1.3 G13BA cu simexuri resapate pe 31" 15-17 in oras, 9-10 afara, iar in padure... :grin:

Rapoarte stock in grupuri.

Inghite mult si un mânzuc de asta mic.

Dar e mai putin in comparatie cu Navara care-l folosesc doar la tractari ,sa nu mai pomenesc de Pajero ca-mi consuma in regim 4x4 de parca i spart rezervoru.

Link spre comentariu

Re: Sfaturi achizitie Samurai SJ 413.

hehe.. ca sa completez si eu putin legat de consum... samy meu... 1.3 injection imi ia cam 15% in offroad cu 235/75/15 Insa turbo :grin: mai precis... am facut 225 km cu 32 L

Eu unu sunt multumit :D atata timp cat in aceleasi conditii... Patrol-ul a consumat 35% :D

Deci... nu va plangeti :D

Link spre comentariu

Pana acum e bine , mi am facut o idee despre masinile astea .

O sa mai postez prin iunie- iulie , poze cu ce am gasit in Germania sau o sa pun un post aici poate o sa sti voi ceva Samurai ninja de vanzare ,nepreparat pe atunci

Editat de Tiberius Rey
Link spre comentariu

Parerea mea: musai Japonia, injectie, caroserie in stare buna.

In aceste conditii cu noroc ajungi la 2000-3000 euro, standard.

Din acest punct incepe distractia ... si sumele pot urca cat doresti.

Legat de motorizare, exista 100 de pareri.

Gandeste-te bine, analizeaza toate opiniile stabileste ce vrei.

Un upgrade bun de motor diesel trece usor de 2500 euro, in situatia fericita.

Editat de Astral

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

Tot cautand pe net am gasit o oferta destula de buna cu un Samurai ninja de asta care arata destul de bine cu pret bun si mi ar sta capu sa l cumpar , voi ce spuneti? http://www.autovit.ro/suzuki-samurai-C26839472.html

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare