patroler Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Am si eu o intrebare baieti! Toate modelele de L.R.defender 90 sunt hard top? Eventual daca puteti sa-mi spuneti cateva parti mai slabe la care treb.sa ai grija la cumparare?! Merci! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: L.R Defender 90 Nu toate modelele sunt hard top.Sunt 4 modele de 90. Impropriu spus hardtop, este cel mai intalnit. Parti slabe la cumparare? Il cumperi de nou sau sh? SH e ca 6 din 49. Nou este la fel , numai ca beneficiezi de garantie. Daca-l cumperi de nou la noi, astepti cca. 3 luni si iei ce ti se aduce sau mai astepti alte luni. In Germania, unde este mai ieftin bine, poti alege. Marea lor problema este asamblarea caroseriei, care este facuta din ciocan.Daca nu te intereseaza acest aspect, masina este super. Daca te intereseaza, trebuie sa cauti alt model de LR. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Mai 24, 2008 Autor Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: L.R Defender 90 Chiar sunt asa de incomode,si instabile,probleme la cut.de vit. & reductor?! Merci de raspuns! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: L.R Defender 90 Modelele noi, din 2007 sunt mult mai comode ca celelalte. Ca fiabilitate inca nu au avut cand sa-si spuna cuvantul.Masina o vrei noua sau sh ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Mai 24, 2008 Autor Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: L.R Defender 90 Sh.am gasit un 90,din 1995. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: L.R Defender 90 Cauta sa o scoti cat mai ieftin . Bafta! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Mai 25, 2008 Autor Partajează Postat Mai 25, 2008 Re: L.R Defender 90 Merci! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate