Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trascau 1-3 mai TM/BH/CJ

eul

Postări Recomandate

Re: Trascau 1-3 mai TM/BH/CJ

Ce spuneti?

M-tii Trascaului, doua nopti cazare la pensiune cu bancuta, max 7 masini, sub deviza:

[ATTACH=CONFIG]173776[/ATTACH]

OFF ROAD FARA FOLKLOR

Azi este 1 aprilie !!! Astept sa vad ce se intampla pe 2.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi este 1 aprilie !!! Astept sa vad ce se intampla pe 2.

2 mai

...visam cu ochii deschisi hudre, chei, papara, cascade...

241135567_1-3mai.thumb.jpg.7e9faf4cda105e3643577b52c2415e2c.jpg

o sa tin aci un jurnal

si pesemne te voi indupleca sa deschizi hartile (alea imparatesti)

ca pe-un oracol,

sa suprapui cele o mie de variante ale posibilului

si de-a lungul unei linii aleatoare,

sa-mi asez visele

la uscat

fara folklor! am zis :ha:, maxim sapte masini!

P.S.: sambata sau duminica, adica de sambata pe duminica „vola” intra in probe in zona Semenic/3 Ape. daca mai e vreo masina functionala in TM/CS, poa’ sa se alature :wink:

Editat de eul
XJL... 4L
Link spre comentariu

Pai tocmai pe cand merg la munca va hotarati si voi sa veniti "prin curtea mea"? Mama voastra.... .

Mi-ati facut o ciuda acum!!!

Poate schimbati data pentru mai la vara, si va bag si prin ceva pestera prin zona :wink:

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

pas la iesirea de la inceputul lui mai..o sa fiu la BM la inrosit oo si pus palinca in sticle :grin:

si acuma in weekend nu ma simt in stare, inca tusesc ca un apucat.

Distractie faina sa aveti! :h5

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

3 mai

se intrevede posibilitatea combinarii "Monumentului" cu "Trascaul". o saptamana Mare la munte...nici ca se poate mai bine.

@federalmogul stai cu ochii aci si http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78105-Iesire-in-Tara-Motilor-la-Monumentul-lui-Horea-(26-28-04-13)

@dakar ce mai astepti :grin:

XJL... 4L
Link spre comentariu

De la Salciua la Bradesti e in regula traseul tau. Apoi de la Bradesti, direct in jos spre Cheile Rametului, intri in rezervatie si s-ar putea sa iasa cu circ (1 mai->lume,...). In plus, din cate imi aduc aminte, este doar o poteca printre case sau curtile/gradinile oamenilor.

Eu am mers roata, prin Ponor (partea de sus a satului) spre Geogel, apoi la intersectia Geogel/Mogos o iei spre Mogos [mai este o varianta 'in picaj' de sus din Ponor, dar nu ti-o pot descrie aici, ca e prea lung]. Ajungi la Oncesti, unde lasi drumul principal si intri direct pe firul vaii. Acolo este un 'drum' :grin: care te scoate aproape de Cheile Rametului, chiar in capatul Cheilor Piatra Baltii, unde tre sa lasati masinile. Se continua pe jos spre sat, de acolo la dreapta se pot vizita Cheile Rametului, iar la revenire, de la biserica in dreapta si apoi imediat in stanga, inca niste chei mici (directia inapoi spre Geogel). FOARTE FRUMOS PE ACOLO!

Revenind la masini, de acolo aproape sigur se poate iesi in sus pe coasta de peste apa catre drumul spre Cheile Pravului.

Mai departe pe traseul descris am mers cu multi ani in urma, dar in esenta sunt drumuri forestiere. Ar merita facute toate "Pietrele": Piatra Cetii, Piatra Bulzului si mai ales Piatra Craivii, fosta sanctuar/asezare dacica. Inspre Piatra Craivii noi am folosit poteca turistica, dar era un forestier care mergea pe aproape.

Deci acuma imi tai venele in lungul mainii, sa fiu sigur ca nu scap! Daca puteam iesi cu voi va bagam si in Huda lui Papara, si prin toate cheile si cheiutele alea faine.

:uameni

Sigur nu puteti veni cu vreo saptamana-doua mai repede?!

Editat de crisguide

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Am inceput lucrul la traseu.

Daca aveti idei sau informatii spuneti si voi.

TRASEU

De la Lacul Ighiu as iesi spre Cheia Ampoitei si o mica vizita la Pestera Liliecilor, ca e apropae de drum.

Daca tot ai vrut sugestii! (desi, dupa mintea mea, m-as invarti prin muntii astia pana la Sfantu Asteapta)

Link spre comentariu

Am inceput lucrul la traseu.

TRASEU

uite ce idee am io:

monumentul-trascau.thumb.jpg.5cc998bdf45961918b651334ba1bdd3b.jpg

adica 26-27-28 pertecere Monumentala

apoi 29-30-01-02 basme si Trascau de prune

ce nu stiu:

1. care-i traseul cel mai fain

2. cum se scoate munca, in zi de sarbatoarea muncii, din cap de la CJ-an

XJL... 4L
Link spre comentariu

Munca nu trebuie scoasa din capul CJ-ului, dar daca ma cheama sefu' (in strainatate, by the way), tre' sa ma prezint. Iar mentionatul sef a cam trimis buzduganul sa bata in porti cu instiintare pentru jumatatea-sfarsitul lui aprilie. Acum astept vizita zmeului cu biletele de avion :ang3

Iar pe sef nu-l doare capul de 1 mai. Poate doar daca ii aprinde cineva lumanari, sau vreo slujba de 'binefacere'! :grin: if you know what i mean! :ha::ha::ha:

Editat de crisguide

Link spre comentariu

uite ce idee am io:

[ATTACH=CONFIG]174215[/ATTACH]

ce nu stiu:

Fain, este traseul tau !

Pastreza-ti ideea si continua sa-ti urmezi vocatia. Vei ajunge depaaarteeeeeeeee !

Pert ecere "monumentala" putem face in fiecare seara, daca ne tin motoarele si ficatii.

Problema este ca si eu ma gandesc serios la mai multe zile.

Roaga-te impreuna cu mine sa-mi repar masina pana atunci. Doar rugaciunile o mai pot repara !

Link spre comentariu

uite ce idee am io:

[ATTACH=CONFIG]174215[/ATTACH]

ce nu stiu:

2. cum se scoate munca, in zi de sarbatoarea muncii, din cap de la CJ-an

Apropo, ideea ta de traseu nu prea mai ajunge pana in Trascau, ci se-nvarte prin Metaliferi. Dar daca e suficient cu Tascau de prune, atunci merge titlul: "Trascau 1-3 mai TM/BH/CJ" :wink:

www.carpati.org_harta_muntii_Metaliferi_86.jpg.4b8fb987ab344b85f80a743ae3bee81f.jpg

Editat de crisguide

Link spre comentariu

@crisguide: daca e vorba de sefu', nu ma mai bag... da ' totusi, decat sa vina la jumatea-sfarsitului mai bine primit ar fi la sfarsitul-jumatatii... sau, nu zic bine?, hai ca gasesti tu ceva acolo... :h5

@dakar: sper ca nu ma lasi sa-mi rup masina pe dunga aia neagra :ha: supranumita traseu cu final neasteptat spirala!... si nu numa' asta da vezi ca se baga si lume buna si ne facem de ras:grin:

XJL... 4L
Link spre comentariu

De la Salciua la Bradesti e in regula traseul tau. Apoi de la Bradesti, direct in jos spre Cheile Rametului, intri in rezervatie si s-ar putea sa iasa cu circ (1 mai->lume,...). In plus, din cate imi aduc aminte, este doar o poteca printre case sau curtile/gradinile oamenilor.

Eu am mers roata, prin Ponor (partea de sus a satului) spre Geogel, apoi la intersectia Geogel/Mogos o iei spre Mogos [mai este o varianta 'in picaj' de sus din Ponor, dar nu ti-o pot descrie aici, ca e prea lung]. Ajungi la Oncesti, unde lasi drumul principal si intri direct pe firul vaii. Acolo este un 'drum' :grin: care te scoate aproape de Cheile Rametului, chiar in capatul Cheilor Piatra Baltii, unde tre sa lasati masinile. Se continua pe jos spre sat, de acolo la dreapta se pot vizita Cheile Rametului, iar la revenire, de la biserica in dreapta si apoi imediat in stanga, inca niste chei mici (directia inapoi spre Geogel). FOARTE FRUMOS PE ACOLO!

Revenind la masini, de acolo aproape sigur se poate iesi in sus pe coasta de peste apa catre drumul spre Cheile Pravului.

Mai departe pe traseul descris am mers cu multi ani in urma, dar in esenta sunt drumuri forestiere. Ar merita facute toate "Pietrele": Piatra Cetii, Piatra Bulzului si mai ales Piatra Craivii, fosta sanctuar/asezare dacica. Inspre Piatra Craivii noi am folosit poteca turistica, dar era un forestier care mergea pe aproape.

Deci acuma imi tai venele in lungul mainii, sa fiu sigur ca nu scap! Daca puteam iesi cu voi va bagam si in Huda lui Papara, si prin toate cheile si cheiutele alea faine.

:uameni

Sigur nu puteti veni cu vreo saptamana-doua mai repede?!

Multumesc. Gandesc la ce mi-ai spus.

TRASEU

Am atasat la traseu, o harta turistica. Folositi butonul "SETUP" (dreapta sus a hartii) apoi "groundoverlay" pentru afisare sau ascundere harta.

Editat de DaKaR
Link spre comentariu

din pacate nu pot ajunge anu' asta la Monument :cn. poate vor veni macar o parte dintre Oradeni in Trascau. @dakar, putem oare "intra" in traseu pe la Rosia montana (am trecut de zeci de ori pe langa si nu m-am bagat niciodata) apoi sa ne cazam undeva aproape de obiective, a doua zi sa dam o tura revenind in acelasi loc si vineri vedem cum si pe unde 'om lua-o spre case. zic sa facem asa ca sa putem rezerva din vreme (1 mai) doua nopti la aceeasi pensiune. daca stie cineva pensiuni faine in zona rugam sa ne faceti unele recomandari.

XJL... 4L
Link spre comentariu

din pacate nu pot ajunge anu' asta la Monument :cn. poate vor veni macar o parte dintre Oradeni in Trascau. @dakar, putem oare "intra" in traseu pe la Rosia montana (am trecut de zeci de ori pe langa si nu m-am bagat niciodata)...

Poate fi "intrare", poate fi "iesire" !

TRASEU

Am atasat la traseu, o harta turistica. Folositi butonul "SETUP" (dreapta sus a hartii) apoi "groundoverlay" pentru afisare sau ascundere harta.

Am atasat traseul "Rosia Montana"

Link spre comentariu

nu-l vad. da' te cred :grin:

Instaleaza http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/ si-l vei vedea.

Daca tot nu-l vezi, da-mi de stire, ca nu-mi place sa muncesc degeaba.

TRASEU

Editat de DaKaR
Link spre comentariu

Nu ai muncit degeaba. Il vad eu. Chiar daca eu poate il vad ''degeaba'' :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

cazarea se va face aici:

http://www.turism-zone.ro/Intregalde/cazare_Intregalde/Pensiunea_Floare_De_Colt_158.html

pana acum suntem

@crisguide

@dakar

@samurai

@eul

@federalmogul (scuze ca revin atat de tarziu)

:tk bardului clujan pentru implicare

maine tre' sa vedem cate persoane vin si vineri sa achitam (avansul?) ca sa stim de-o treaba :grin:

l.e. plecarea din tm in se face in 31 dupamiaza, revenirea in 3 mai. mai sunt locuri libere la cort...

Editat de eul
XJL... 4L
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare