Cleo Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Iesire in Tara Motilor la Monumentul lui Horea (26-28.04.13) Spunea farcasradu ca l-ai facut sa planga,pai sa fiu sincera nu este singurul care a plans ...si mai mult ca sunt departe de casa...superba ideea,si daca spuneti ca va deveni traditie in viitor atunci va fi fantastic!Daca acceptati printre voi si alti non-membri ai grupului vostru sunteti fantastici! Felicitari pentru restaurare si pentru iesire.Si vremea a tinut cu voi... multumim ca ati impartasit cu noi iesirea voastra!:wink: Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 1, 2013 Autor Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Iesire in Tara Motilor la Monumentul lui Horea (26-28.04.13) In asteptarea celui de al doilea videoclip al lui Ciprian, va informez ca, azi, de 1 mai 2013, merg la Bucea sa continui amenajarile viitorului "Camping Bucea". Daca toate merg bine, anul viitor pe vremea asta voi face inaugurarea. Pana atunci, invit iubitorii de natura, sa vina sa testeze locul (cu cortul :) ), fara conditii de camping deocamdata. Gratuit. La anul vom avea dusuri, toalete, filigorii si alte conditii pentru campari cu masini si corturi. Programul de camping va include si servicii de rafting, calarie, off-road si moto-cross. Prezbitere Dacian pe cand o fi gata campingul tau facem ne mobilizam toata gasca toata gasca si facem o inaugurarea adevarata offroad:banana:banana:dr2:dr4 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Iesire in Tara Motilor la Monumentul lui Horea (26-28.04.13) :grin:Prezbitere Dacian pe cand o fi gata campingul tau facem ne mobilizam toata gasca toata gasca si facem o inaugurarea adevarata offroad:banana:banana:dr2:dr4 corect, el da mancarea si bautura, iar noi promitem sa-i aram campingul :id 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Iesire in Tara Motilor la Monumentul lui Horea (26-28.04.13) Spunea farcasradu ca l-ai facut sa planga,pai sa fiu sincera nu este singurul care a plans ...si mai mult ca sunt departe de casa...superba ideea,si daca spuneti ca va deveni traditie in viitor atunci va fi fantastic!Daca acceptati printre voi si alti non-membri ai grupului vostru sunteti fantastici! Felicitari pentru restaurare si pentru iesire.Si vremea a tinut cu voi... multumim ca ati impartasit cu noi iesirea voastra!:wink: Incercam de fiecare data sa aducem lumea noastra in casele fiecaruia care doreste.Cat despre membri noi ne bucuram intotdeauna!este o adevarata mandrie sa numaram cat mai multe persoane si prieteni de fiecare data!Iubiti-ne si voi ca noi va iubim!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Iesire in Tara Motilor la Monumentul lui Horea (26-28.04.13) Imagini si videoclipuri fantastice,in scurt timp am masina gata,sper la urmatoarea iesire ,sa ma primiti si pe mine. Jeepul,reiese din clip ca a facut minuni,iar Laurentiu a dat din nou lectii gratis cu mers in marsalier :-) http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Iesire in Tara Motilor la Monumentul lui Horea (26-28.04.13) multumim mult pentru clipuri ,pt mine unu care sant departe de meleagurile romanesti nu am cuvinte sa explic cum ma fac sa ma simt de fiecaredata cand le urmaresc. multa bafta in continuare si sper ca la urmatoarea iesire de genu daca se poate sa ma alatur si eu formatiei . multa bafta :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenmarian Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Re: Iesire in Tara Motilor la Monumentul lui Horea (26-28.04.13) Adevarat! :tk Au fost clipe minunate alaturi de oameni minunati, in spirit autentic romanesc. Peisaje si locuri superbe din pacate pe unele locuri decimate de taierile excesive de copaci. Dar inca odata multumesc tuturor pentru week-endul minunat si sper ca traditia sa se pastreze cat mai multi ani de aici incolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 (editat) Re: Iesire in Tara Motilor la Monumentul lui Horea (26-28.04.13) Tocmai am intrat in casa, vin din Trascau (nu m-am lasat pana nu m-am ales cu un furtun de servo spart :grin: ). M-am uitat la filmarile de la ''Monument''. Faina iesire, super montaje. sunt curios de al treilea :wink: Multumiri atat organizatorilor, pentru 'cadru', cat si participantilor, pentru 'compozitie'. P.S.: rotile tre sa stea spre mal, nu drept! uitativa la filmarile viitoare :wink: (prietenii stiu de ce) Editat Mai 3, 2013 de crisguide "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Iesire in Tara Motilor la Monumentul lui Horea (26-28.04.13) Este deja ,,dupa Pasti" . @pitciprian-nu ne mai tine in suspans . ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 7, 2013 Autor Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Iesire in Tara Motilor la Monumentul lui Horea (26-28.04.13) Din motive strict tehnice doar maine vine clipul numarul trei:grin: pana atunci rabdare si tutun stimabililor:old Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 9, 2013 Autor Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Iesire in Tara Motilor la Monumentul lui Horea (26-28.04.13) A venit si clipul al treilea 1 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenmarian Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Iesire in Tara Motilor la Monumentul lui Horea (26-28.04.13) Multumim!!!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate