Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

rugina:((

sorin vitara

Postări Recomandate

Re: rugina:((

Nimic nou sub soare ...

( ... asta-i doar ce se vede la prima vedere ...)

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Curata bine ...si s-ar putea sa constati ca acolo ...iti iti vei putea dota masina cu ceva sertarase ascunse... :grin:

Un topic despre rugina si cum incerci ca scapi de ea ...de scapat scapi doar temporar ...ca fierul oricum rugineste in timp:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38985-Vactan-sau-Kelfos-Inhibitori-de-Rugina&highlight=rugina

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Un petec dintr-o tabla ceva mai groasa ... prinsa cum trebuie acolo... n-ar trebui sa te sperie ... Il gauresti ...schimbi si surubul care trece prin el ca o fi si oale si ulcelute si dupa aia ...gata visu urat ...se termina ..

Link spre comentariu

Un petec dintr-o tabla ceva mai groasa ... prinsa cum trebuie acolo... n-ar trebui sa te sperie ... Il gauresti ...schimbi si surubul care trece prin el ca o fi si oale si ulcelute si dupa aia ...gata visu urat ...se termina ..

Si eu am aceeasi problema la vitara si Yonutz are dreptate, pui o tabla peste gaura ce apare dupa ce curati, eventual intaresti si traversa. Daca ma apuc de reparatii pun poze...

Link spre comentariu

Din decodificarea seriei de sasiu am gasit urmatoarele informatii ...

Model - Vitara

Cod - FAE625M22

Model dupa nr de catalog - SE 416 201 (Santana)

Nr vehicul - 238926

Cod culoare - 0DG Saturn Black Metallic ...adica masineta ta e un fel de negru metalizat ... :grin:

Pare o serie "All Region". O serie comuna ...ptr export.

:h5

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Din decodificarea seriei de sasiu am gasit urmatoarele informatii ...

Model - Vitara

Cod - FAE625M22

Model dupa nr de catalog - SE 416 201 (Santana)

Nr vehicul - 238926

Cod culoare - 0DG Saturn Black Metallic ...adica masineta ta e un fel de negru metalizat ... :grin:

Pare o serie "All Region". O serie comuna ...ptr export.

:h5

multumesc frumos yonutz

deci..intr-un cuvant e japoneza sau nu?:P

Link spre comentariu

multumesc frumos yonutz

deci..intr-un cuvant e japoneza sau nu?:P

Model dupa nr de catalog - SE 416 201 (Santana) , avand in vedere aceasta caracteristica, este produsa de Santana - Spania.

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Si a mea e tot spaniola...de aceea a ruginit la fel ca a ta!

Un alt loc unde rugineste repede este dublura de la prinderile centurilor din spate ...

Pe exterior este o tabla prinsa-n puncte pentru intarirea si sustinerea unei piulite de care se prinde centura spate si un suport pentru scaunul spate. Acolo intra apa, mizerie si cedeaza tabla pe portiuni destul de mari, si orizontal, pe podeaua de deaupra rezervorului si vertical, pe semiaripa.Rugina apare peste tot unde tabla este suprapusa: travesrsele suportilor de caroserie, suruburile de la centuri spate, pedalier fata dreapta/stanga...

Acum 4 ani, cand am adus masina, nu avea pic de rugina pe ea, dar in fiecare an, dupa ce trece iarna, descoper din ce in ce mai multa rugina pe sasiu si caroserie.

Cred ca-i o boala a Vitarelor...!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare