sorin vitara Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 E GRAV?rugina e exact la oara rotii spate...la imbinarea cu sasiul, ca sa zic asa!?!!?!?!?i! rog sfaturi nesimtitul d tinichigiu a dat cu antifon grund insonorizant peste rugina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: rugina:(( Nimic nou sub soare ... ( ... asta-i doar ce se vede la prima vedere ...) ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: rugina:(( Curata bine ...si s-ar putea sa constati ca acolo ...iti iti vei putea dota masina cu ceva sertarase ascunse... :grin: Un topic despre rugina si cum incerci ca scapi de ea ...de scapat scapi doar temporar ...ca fierul oricum rugineste in timp: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38985-Vactan-sau-Kelfos-Inhibitori-de-Rugina&highlight=rugina consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin vitara Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: rugina:(( eu stiu si mi-am asumat defectul principal al vitarei in general...ceea ce ma sperie e locul unde a aparut...ca nu pot decupa si inlocui cu un petec de tabla asta ms sperie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: rugina:(( Un petec dintr-o tabla ceva mai groasa ... prinsa cum trebuie acolo... n-ar trebui sa te sperie ... Il gauresti ...schimbi si surubul care trece prin el ca o fi si oale si ulcelute si dupa aia ...gata visu urat ...se termina .. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: rugina:(( Un petec dintr-o tabla ceva mai groasa ... prinsa cum trebuie acolo... n-ar trebui sa te sperie ... Il gauresti ...schimbi si surubul care trece prin el ca o fi si oale si ulcelute si dupa aia ...gata visu urat ...se termina .. Si eu am aceeasi problema la vitara si Yonutz are dreptate, pui o tabla peste gaura ce apare dupa ce curati, eventual intaresti si traversa. Daca ma apuc de reparatii pun poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin vitara Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: rugina:(( 2S3tA01C000510995 SERIE SASIU IMI POATE SPUNE CINEVA UNDE E PRODUSA MASINA?! PLS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: rugina:(( Din decodificarea seriei de sasiu am gasit urmatoarele informatii ... Model - Vitara Cod - FAE625M22 Model dupa nr de catalog - SE 416 201 (Santana) Nr vehicul - 238926 Cod culoare - 0DG Saturn Black Metallic ...adica masineta ta e un fel de negru metalizat ... :grin: Pare o serie "All Region". O serie comuna ...ptr export. :h5 Editat Aprilie 4, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin vitara Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: rugina:(( Din decodificarea seriei de sasiu am gasit urmatoarele informatii ... Model - Vitara Cod - FAE625M22 Model dupa nr de catalog - SE 416 201 (Santana) Nr vehicul - 238926 Cod culoare - 0DG Saturn Black Metallic ...adica masineta ta e un fel de negru metalizat ... :grin: Pare o serie "All Region". O serie comuna ...ptr export. :h5 multumesc frumos yonutz deci..intr-un cuvant e japoneza sau nu?:P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: rugina:(( multumesc frumos yonutz deci..intr-un cuvant e japoneza sau nu?:P Model dupa nr de catalog - SE 416 201 (Santana) , avand in vedere aceasta caracteristica, este produsa de Santana - Spania. SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin vitara Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: rugina:(( Model dupa nr de catalog - SE 416 201 (Santana) , avand in vedere aceasta caracteristica, este produsa de Santana - Spania. multumesc frumos! sunt cele mai reusite:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: rugina:(( Si a mea e tot spaniola...de aceea a ruginit la fel ca a ta! Un alt loc unde rugineste repede este dublura de la prinderile centurilor din spate ... Pe exterior este o tabla prinsa-n puncte pentru intarirea si sustinerea unei piulite de care se prinde centura spate si un suport pentru scaunul spate. Acolo intra apa, mizerie si cedeaza tabla pe portiuni destul de mari, si orizontal, pe podeaua de deaupra rezervorului si vertical, pe semiaripa.Rugina apare peste tot unde tabla este suprapusa: travesrsele suportilor de caroserie, suruburile de la centuri spate, pedalier fata dreapta/stanga... Acum 4 ani, cand am adus masina, nu avea pic de rugina pe ea, dar in fiecare an, dupa ce trece iarna, descoper din ce in ce mai multa rugina pe sasiu si caroserie. Cred ca-i o boala a Vitarelor...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin vitara Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 (editat) multumesc frumos! si uite asa ma apuc de treaba... incet incet Editat Aprilie 7, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin vitara Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: rugina:(( nu stiu cum vi se pare dar e mult mai bine dekt inainte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate