Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero 2002 2.5 Cutie aotmata, Ce roti sa pun :)? + sfaturi.

Roby200487

Postări Recomandate

Salutare, m-am prezentat mai demult cand aveam alta masina :)

Pajero 2002 2.5 Cutie aotmata, Ce roti sa pun :)?

Momentan am ceva 235/75 15 cred, (chair azi de 2 ore am cumaprat masina)

AS vrea ceva 31, din cate am cititi ar intra fara body lift, i ok cu cutia?

Momentan oricum am o problema, la roata dreapta fata ceva caraie huruie, zdrop, poc :), asta daca i pe tractiune spate, drum lung, daca cuplez fata si accelerez, nu mai suna nimic, daca las in frana de motor sau nu accelerez iar suna. La un moment dat si volana imi misca tare in mana, pana viram la stanga.

Am miscat de raota si se vede pe interior ca jaoca planetara in fuzeta. Mi se apre ca sa scurs si ceva "zeama de rulment" :).

Posibil sa se fi busit si fuzeta? Am venit cu ea vreo 130 km. stiam de problema cand am cumparat-o, dar na a iesit eftin :))

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pajero 2002 2.5 Cutie aotmata, Ce roti sa pun :)? + sfaturi.

Bine ai venit si s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!

Incearca te rog sa scrii cu viteza mai mica sa eviti multele greseli sau reciteste si corecteaza inainte de a posta mesajul. Multumesc pentru intelegere.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Am rezolvat problema!

Era dus rulmentul prin care trece planetara. Am schimbat cu tot cu fuzeta. :)

In legatura cu cauciucurile, mai mari de 31 daca pun fara body lift, va atinge? Niste pareri va rog.

Overdriveul, cum imi dau seama daca merge? IN bord se aprinde becul daca apas pa butonel.

Aveti idee de ce nu mai merge kilometrajul? :)

Cand am cumparat masina, a mers, iar a doua zi dimineata nu a mai mers.

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent
Link spre comentariu

Salut,poti sa pui anvelope de 31 sau de 265,nu vor atinge sasiul nici cand virezi,cutia va fi ok in schimb vei simti un pic de scadere in putere la plecarea de pe loc,demarajul va fi un pic mai lung iar vitezometrul in bord o sa-ti arate un pic mai putin decat o sa ai in realitate...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare