grigguti Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Salutare, Am ocazia sa achizitionez un G 350 TD din 92 stock, intreb utilizatorii de asa ceva, cum se comporta? Ce consum are o astfel de masina? Cum se prezinta piata de piese de schimb pt asa ceva si pe la ce costuri? Are "bube"? suma de achizitie este 9000 euro. Cat de usor / greu se poate inalta o astfel de masina? cam cat costa schimburile de consumabile? Una peste alta, cam ce stiti despre aceste masini? Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Mercedes G 350 TD Am avut un G. Mie mi-a ramas mic, dar poate era doar masina mea proasta. Gasesti povestea adaptarii pe acest forum, la sectiunea de mercedes. Personal nu mi-a placut, dar e drept ca eu sunt ciufut si nepriceput cu masinile. Ai grija cand o alegi. Daca gasesc linkul ti l postez http://forum.club4x4.ro/showthread.php?47981-Am-atins-punctul-G!!!!! Te rog sa observi ca desi am fost fff incantat la inceput, m-am pleostit destul de repede Editat Aprilie 4, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Mercedes G 350 TD Multumesc Bullbar, acum ar fi de mentionat si faptul ca masina asta nu ar trebui sa fac off road asa cum il vedeti voi, tu & Co. :)), voi sunteti "deshukeati" ;) Masina asta trebuie sa face fata la open, vanatoare la ses, expeditii usoare. De asemenea ar mai fi de mentionat (daca mai este nevoie) ca are trei blocanti si de asemenea ca este in cinci usi. Editat Aprilie 4, 2013 de grigguti Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Mercedes G 350 TD Te rog sa ma scuzi, dar cred ca te-am pus sa urmaresti altceva, pt ca-n postul ala sunt doar...EXCITAT! :grin: Mi-a murit la scurt timp dupa ultimul post cand am ramas pus si simplu in strada cu ea. M-a ajutat nenea TURAGMES (MULTUMESC INCA O DATA) care m-a luat noaptea de pe drum si m-a dus acasa la el si m-a ingrijit ca pe un caine batut. Din clipa aia, nu a mai mers nimic. Concluzia: masina e jmekera, dar ...mai bine iti iei altceva. Vei baga multi bani in ea doar ca sa faci ce face un Suzuki stock sau un Duster! P.S. Nici sa nu te gandesti la OPEN cu un G stock! Cel putin nu la nivelul OPEN de campionat. Mai open asa ca de picnic, da! Editat Aprilie 4, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Mercedes G 350 TD Te rog sa ma scuzi, dar cred ca te-am pus sa urmaresti altceva, pt ca-n postul ala sunt doar...EXCITAT! :grin: Mi-a murit la scurt timp dupa ultimul post cand am ramas pus si simplu in strada cu ea. M-a ajutat nenea TURAGMES (MULTUMESC INCA O DATA) care m-a luat noaptea de pe drum si m-a dus acasa la el si m-a ingrijit ca pe un caine batut. Din clipa aia, nu a mai mers nimic. Concluzia: masina e jmekera, dar ...mai bine iti iei altceva. Vei baga multi bani in ea doar ca sa faci ce face un Suzuki stock sau un Duster! P.S. Nici sa nu te gandesti la OPEN cu un G stock! Cel putin nu la nivelul OPEN de campionat. Mai open asa ca de picnic, da! Am inteles bre, esti dezamagit ... de open de campionat nu se pune problema, ca eu nu prea gust fenomenul de off road, am descris ce urmaresc. acum daca o excursie pana la lacul vulturilor vara pe uscatura se numeste off road, atunci inseamna ca fac si eu. altfel, cred ca ma incadrez la plimbari prin natura (altele decat poti face cu dusterul) cu un coeficient moderat de risc de a ramane pe acolo. dar musai sa faca totusi fata pe noroi in IMB (insula mare a brailei) la vanatoare. cine stie cum este acolo pe noroi si imi poate da feedback, ma indatoreaza tare. Editat Aprilie 4, 2013 de grigguti Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Re: Mercedes G 350 TD Salut Eu mi-am luat un G acum 5 ani, cu el m-am dat si in teren (campionat, cupe, prietenesti). Din punctul meu de vedere, in afara greutatii lui si a consumului mare, este o masina extraordinara. Iar pentru ce vrei tu sa faci aceasta masina este ideala, trebuie doar sa ai bani de motorina si atat! Cunosc masina lui Bulbar, eu zic ca a avut ghinion cu ea. Dar cine a cumparat-o acum a bagat ceva bani in ea si merge beton! Editat Aprilie 5, 2013 de Fritz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Mercedes G 350 TD Salut Eu mi-am luat un G acum 5 ani, cu el m-am dat si in teren (campionat, cupe, prietenesti). Din punctul meu de vedere, in afara greutatii lui si a consumului mare, este o masina extraordinara. Iar pentru ce vrei tu sa faci aceasta masina este ideala, trebuie doar sa ai bani de motorina si atat! Cunosc masina lui Bulbar, eu zic ca a avut ghinion cu ea. Dar cine a cumparat-o acum a bagat ceva bani in ea si merge beton! Am inteles, multumesc. Poti detalia putin? capacitate cilindrica, consum extraurban (nu teren), costuri consumabile, eventuale piese de schimb? Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Mercedes G 350 TD Am inteles, multumesc. Poti detalia putin? capacitate cilindrica, consum extraurban (nu teren), costuri consumabile, eventuale piese de schimb? 3000 benzina, consum extraurban cca 13 l daca merg constant 90 km/h. In Bucuresti circul doar iarna pe Zapata si consumul este cam 20-25 l. Cosumabile nu prea am retinut, pot doar sa spun ca filters de aer costa 80 lei. Iar ca piese nu prea am schimbat. Stiu doar ca am dat pe un capac de la termostat 70 lei, pompa de benzina 100 euro. Idea e ca masina este foarte rezistenta, nu prea se strica! Costa la inceput mai mult, dar nu ai batai de cap dupa aceea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Mercedes G 350 TD 3000 benzina, consum extraurban cca 13 l daca merg constant 90 km/h. In Bucuresti circul doar iarna pe Zapata si consumul este cam 20-25 l. Cosumabile nu prea am retinut, pot doar sa spun ca filters de aer costa 80 lei. Iar ca piese nu prea am schimbat. Stiu doar ca am dat pe un capac de la termostat 70 lei, pompa de benzina 100 euro. Idea e ca masina este foarte rezistenta, nu prea se strica! Costa la inceput mai mult, dar nu ai batai de cap dupa aceea. mdah, cam rupe in oras ... ma gandesc ca in tren sare la 30-35 pate chiar mai bine. sper totusi la ceva mai putin ca asta ar fi diesel. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Re: Mercedes G 350 TD Te rog sa ma scuzi, dar cred ca te-am pus sa urmaresti altceva, pt ca-n postul ala sunt doar...EXCITAT! :grin: Mi-a murit la scurt timp dupa ultimul post cand am ramas pus si simplu in strada cu ea. M-a ajutat nenea TURAGMES (MULTUMESC INCA O DATA) care m-a luat noaptea de pe drum si m-a dus acasa la el si m-a ingrijit ca pe un caine batut. Din clipa aia, nu a mai mers nimic. Concluzia: masina e jmekera, dar ...mai bine iti iei altceva. Vei baga multi bani in ea doar ca sa faci ce face un Suzuki stock sau un Duster! P.S. Nici sa nu te gandesti la OPEN cu un G stock! Cel putin nu la nivelul OPEN de campionat. Mai open asa ca de picnic, da! Salut cu tot respectul comparatia este exagerata , daca vrei putem dezvolta discutia in alta parte sa nu poluam topicul omului dar nici sa nu dam informatii false . P.S. Crede-ma, stiu ce vorbesc. Editat Aprilie 7, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Mercedes G 350 TD 3000 benzina, consum extraurban cca 13 l daca merg constant 90 km/h. In Bucuresti circul doar iarna pe Zapata si consumul este cam 20-25 l. Cosumabile nu prea am retinut, pot doar sa spun ca filters de aer costa 80 lei. Iar ca piese nu prea am schimbat. Stiu doar ca am dat pe un capac de la termostat 70 lei, pompa de benzina 100 euro. Idea e ca masina este foarte rezistenta, nu prea se strica! Costa la inceput mai mult, dar nu ai batai de cap dupa aceea. un service care sa stie cu ce se mananca masina asta gasim prin Bucuresti? altul decat cel de reprezentanta caci acela e cam scump. as vrea sa ii fac o verificare completa inainte de achizitie. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Mercedes G 350 TD Spune-mi ce ai de facut la ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Mercedes G 350 TD Spune-mi ce ai de facut la ea. cand am intrebat aveam de facut o verificare din bara in bara. acum am de facut cam asa: - cruce cardanica fata - amortizoare - bucsaraie - un pivot - toba complet - nu merg blocantii (poate fi un fir sau totul) - amortizor directie Are cineva idee unde gasesc un cardan second sau unde se poate face asta si cam cu ce "eforturi"? Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Mercedes G 350 TD cand am intrebat aveam de facut o verificare din bara in bara. acum am de facut cam asa: - cruce cardanica fata - amortizoare - bucsaraie - un pivot - toba complet - nu merg blocantii (poate fi un fir sau totul) - amortizor directie Are cineva idee unde gasesc un cardan second sau unde se poate face asta si cam cu ce "eforturi"? Salut te pot ajuta eu cu piese suna la tel 0745010380 Liviu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: Sfaturi achizitie Mercedes G 350 TD Revin cu aceeasi dilema, service. Liviu Iernean, super baiat, am trimis cardanul si l-a facut "giugiuc" in pret "bonbon" dar e departe ca sa imi repare ce mai am pe la ea. Nu vreau sa las "mesteri" sa umble in ea ca sunt patit cu Maurizio cu Ssang Yong-ul si mi-a ajuns. Vreau unul care sa stie si sa aiba bunul simt la el. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Sfaturi achizitie Mercedes G 350 TD Eu am dus Quattro meu taman pana la Oradea,la un meserias ce se pricepe bine la V6 ala cu probleme de la Audi dupa ce prin zona au stricat cateva motoare service-uri renumite,asa ca daca vrei liniste si sa fii impacat, eu la meserias as duce fierul fie el si la Tg. Mures.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Sfaturi achizitie Mercedes G 350 TD Pai Maestrul Liviu chiar la Mures este. Cautam pe cineva mai aproape, desi si eu inclin pana la urma sa o trimit la el. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Sfaturi achizitie Mercedes G 350 TD Eu la el ma refeream.....desi nu am avut tangenta cu el, din postarile colegilor e de cautat cel putin in ceea ce tine de G-uri.La un moment dat am vrut sa renunt la M si sa iau un G si aveam de gand sa-l intreb ce sa iau si daca stie vreunul....dar deocamdata am renuntat din motive financiare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sommelier Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Sfaturi achizitie Mercedes G 350 TD Incearca la Traco Service... Daca Jeep Rubicon este eroul atunci G Wagen este legenda! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Iunie 27, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: Sfaturi achizitie Mercedes G 350 TD Incearca la Traco Service... Acolo e masina acum... Altul. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate