nomad Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Joi, 4 aprilie 2013, în Oradea și în orașele mari din țară va avea loc un miting cetățenesc, apolitic, aprobat, împotriva exploatării gazelor de șist în România. La Oradea se va ține de la ora 19 în fața prefecturii. Vă invit să vă informați și să participați împreună cu prietenii la manifestație pentru a face ce depinde de noi ca să evităm ceva ce ne poate afecta în mod negativ și ireversibil viața. http://vimeo.com/57486925 1 Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! Organizat de Radio Vocea Rusiei, cu largul suport al KGB....... De ce sa luam gaze ieftine din RO cand le putem lua scumpe de la Gazprom... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! Organizat de Radio Vocea Rusiei, cu largul suport al KGB....... De ce sa luam gaze ieftine din RO cand le putem lua scumpe de la Gazprom... Ca este Vocea Moscovei, ca este vocea Americii, indifferent de unde vor fi gazele, populatia , tot scump le va plati. Daca te uiti pe factura de energie electrica, vei vedea si cum stam cu morile de vant, cu taxa de coregenerare si unde se duc banii nostri. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! S-au anuntat si in Bucuresti ceva participanti dar din pacate cred ca sunt mai multi pensionari in Cismigiu la o partida de sah decat la o manifestatie de orice fel ar fi ea. Daca vreti e ca aia cu "raspunderea in parlament"...faceti voi petitii online si manifestatii ca noi ne vedem de treaba si va furam pe fata TOT ce mai aveti pe pamant si sub pamant. Cand dracu vom intelege ca NU se mai pot rezolva problemele pe cale pasnica? Au ajuns prea departe cu nesimtirea si e nevoie sa raspunzi cu nesimtire nu cu buchete de flori si bun simt. Nu violenta e o solutie ,DAR, altfel nu cred ca se mai poate .O spun cu tot regretul ! Cat despre protestele omului de rand...cred ca au o "fracturare hidraulica a penisului" fata de ele. Zarurile au fost aruncate cu mult timp inainte. Acum sunt doar detalii :wink: Editat Aprilie 4, 2013 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! nici nu stim daca le avem ... pe langa asta, de ce ar fi exploatarea lor mai "toxica" decat altele ? Editat Aprilie 4, 2013 de bogdan_g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! Manipulare mai pe fata decit asta nu am vazut de la "Revolutie"......cand i-am vazut pe niste amarasteni de pe la Husi parca, care pareau muuult sub limita saraciei, ca manifestau ca ei nu vor gaze de sist la ei in saracia lor, ....adica ei nu vor joburi la extractie acolo la ei, in polul saraciei din Romania, si gaze poate mai ieftine, ci vor sa plateasca gaze la Gazprom in continuare (desi ma indoiesc ca aveau cu ce) si ei sa ramina saraci si curati..... Daca boschetarii de la Univeritate erau platiti cu 50 RON pe zi de strigat vara trecuta impotriva lui Base (lucru vazut cu ochii mei,in fata Operetei, in fata fostei Terase a actorilor cind se facea plata) pe astia de prin estul Moldovei probabil ca i-au platit cu o dusca si atit..... Aceiasi oameni de bine de la revolutie, turistiii rusi, care apoi s-au numit teroristi, apoi in iunie mineri, si pe care Petrica Roman i-a demobilizat acum se pare ca s-au intors si au de lucru din plin....gaze de sist, ultima reduta. Voi credeti ca macar unul din aia de pe la Husi sau Birlad care manifestau, auzisera in viata lor de gaze de sist? Editat Aprilie 4, 2013 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! si daca ies gazele alea singure din pamant ....pulimea si tiriplicii tot scump le vor plati.....asa ca manipulare..... impulare...si cum o numiti voi....noi vom plati...cu varf si indesat Editat Aprilie 4, 2013 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! Subscriu... si in plus, explicati-mi si mie va rog de ce e naspa sa scoatem niste gaze de pe la noi, ca sa nu mai depindem energetic de gazprom si de rusi. Sunt mai putin informat, recunosc, si nu vad o problema in a exploata ceva ce este... Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! si daca ies gazele alea singure din pamant ....pulimea si tiriplicii tot scump le vor plati.....asa ca manipulare impulare...si cum o numiti voi....noi vom plati...cu varf si indesat Probabil ca asa e, dar macar o sa mai avem si noi citeva joburi, in loc sa mearga toti banii la olgarhii rusi care sunt cei mai tari pe Coasta de Azur si la Londra. Editat Aprilie 4, 2013 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! probabil???????? tu pe unde traiesti? si...daca banii nostri nu se duc la oligarhii rusi...se vor duce la alti oligarhi.... asa ca....repet...tot pulimea plateste :sht Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! probabil???????? tu pe unde traiesti? si...daca banii nostri nu se duc la oligarhii rusi...se vor duce la alti oligarhi.... asa ca....repet...tot pulimea plateste :sht OK, nu probabil atunci sigur if you feel better! Dar eu ziceam de partea cealata, cu joburile.....care mai ramin si pe aici si mai fac si cite un pui prin mici afaceri conexe... Daca luam gaze de la Gazprom....ne luam doar.....iar de asta sunt sigur 100%:grin: Editat Aprilie 4, 2013 de georgei23 1 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! Valeu! Ce dezbatere! 1. exploatarea prin fractionare hidraulica s-a dovedit deja a fi un dezastru ecologic. am vazut si un documentar realizat in SUA, plus am citit niste articole scrise de oameni "de mediu". nu detaliez, dar puteti gasi singuri dovezi nenumarate, e plin internetul. e suficient un minim bun simt sa cantaresti faptele si sa intelegi cum sta treaba cu tehnologia asta. 2. vrajeala cu locurile de munca e praf in ochi, vor fi cateva salarii mizere, profiturile vor fi scoase din tara prin firme offshore, cum dealtfel procedeaza toti strainii care fac business in Romania, vor pastra un profit minim in tara de ochii lumii, si gata. romanii din zona exploatarilor cu siguranta nu vor deveni mai bogati, etc, etc... 3. cu siguranta nu va fi mai ieftin gazul ala, poate doar cu cativa bani sa dea bine la marketing. insa costurile cu dezastrul ecologic, imbolnvirea populatiei, afectarea agriculturii, vor fi fabuloase. deci nici daca ne-ar vinde gazul ala la juma de pret, tot in pierdere vom fi. contractele sunt facute "destept", aia vin si sug banu', dupa care statul ramane cu beleaua pe cap, adica locuitorii din zona. 4. Romania nu are nevoie de gaz de import. la cat a scazut productia industriala in tara dupa '89, ne-am descurca cu gazele din exploatarile clasice. problema este ca de multi ani Bucurestiul se coieste sa mute regia ROMGAZ la capitala ca sa poata fura in voie, insa nu au reusit, decat sa-si puna directorul lor la Medias. cel putin asta era situatia acum cativa ani de cand mai am eu informatii. 5. problema este mult mai complexa: energia (in acest caz gazul) este o resursa strategica, nu trebuia privatizata, trebuie sa existe un plan strategic pe termen lung, etc, etc... dar ce au facut ei? au privatizat "extractia" si "distributia" (DISTRIGAZ) pastrand la stat "transportul", adica TRANSGAZ, pe care vad acum la TV ca vor sa o termine si pe asta. care era jocul? "extractia" extragea gazul, il vindea la "transport" (TRANSGAZ) care apoi il vindea la "distributie". preturile si conditiile erau impuse de cele doua "capete" - extractia si distributia, transportul juca cum le canta ceilalti doi, pastrand cel putin avantajul ca fara el (transortul) nu se putea. magistralele de gaze sunt niste inginerii la care nu se pricepe orice mitic, nu ajunge doar sa porti sortulet si sa dai semnaturi din pix si sa incasezi comisioane, mai trebuie sa stii si meserie, ca altfel nu mai ajunge gazul unde trebe. 6. evident ca se va produce un circ mediatic, cu rusi, cu americani, cu extraterestri, cu ce vreti voi numai ca sa nu mai priceapa omul de rand ce si cum e treaba, iar cand se va prinde si el, va fi prea tarziu, exploatarea va functiona, beleaua se va fi produs deja... In concluzie: fratilor din Oradea! Iesiti cu mic cu mare! Nu va lasati prostiti de banditii si criminalii astia! Oricum, rahaturile astea sunt pe sfarsite, nu va mai dura mult pana cand vom scapa de toti pradatorii astia, dar este esential sa nu va lasati calcati in picioare si sa salvati ce mai este de salvat. Cu cat vom salva mai mult din tara asta, cu atat va fi mai usor cu reconstructia ei. Sa-mi bag picioarele! Ce vremuri de cacat am ajuns sa traim!!! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! de curiozitate...cat luam de la rusi...si cat din pamantul nostru? abia asteapta marii strategi de la Bruxelles sa aliniem pretul la gazul obtinut din prod interna ar gunoaiele aflate la putere vor veni la tv,...si vor spune ca nu ei sunt de vina...ca legislatia UE cere asta....etc joburile de care vb tu vor fi putine si prost platite...ca orice job in tara asta asta ti-o spune unu care are dou joburi...unul la o firma cu capital majoritar de stat....si unul la alta firma cu capital majoritar privat mi-ar placea sa palavragim pe tema asta la o bere undeva in padure...in jurul focului :h5 ca e mult al naibii de povestit :grin: Editat Aprilie 4, 2013 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! ... exploatarea prin fractionare hidraulica s-a dovedit deja a fi un dezastru ecologic... poti fii mai explicit ? respect, bogdan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! de curiozitate...cat luam de la rusi...si cat din pamantul nostru? abia asteapta marii strategi de la Bruxelles sa aliniem pretul la gazul obtinut din prod interna ar gunoaiele aflate la putere vor veni la tv,...si vor spune ca nu ei sunt de vina...ca legislatia UE cere asta....etc joburile de care vb tu vor fi putine si prost platite...ca orice job in tara asta asta ti-o spune unu care are dou joburi...unul la o firma cu capital majoritar de stat....si unul la alta firma cu capital majoritar privat mi-ar placea sa palavragim pe tema asta la o bere undeva in padure...in jurul focului :h5 ca e mult al naibii de povestit :grin: Cine stie....lume e mica! Si mie imi plac povesti genul asta la focul tabara, dupa o tuica....in plus....:h5 PS: eu pe cei care ii stiu la mult hulitul OMV Petrom ii stiu cu niste salarii bune, cel putin asa e in Bucuresti. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! sunt angajatii de jos...sau aia de...sus?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! PS: eu pe cei care ii stiu la mult hulitul OMV Petrom ii stiu cu niste salarii bune, cel putin asa e in Bucuresti. Nu este chiar asa : ptr. bunastarea acestor salariati, contribuim milioane de romani , indifferent daca avem sau nu masina Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! @Pentru cei neinformati asupra efectelor/consecintelor exista google!!! dar este mai simplu sa pui pe altul sa explice in timp ce tu pui intrebarI. Indiferent de beneficii: salarii,pret la gaze.locuri de munca NU merita distrugerea panzei freatice!!!!Este ca si in cazul exploatarilor miniere toxice si am caz concret in Bihor :locuri de munca-salar bunicel-resursa afara-angajatul mort pana la 60 de ani si cei care au ramas si care se vor naste mor de cancer in 80% din cazuri unii la varste foarte mici! Mai bine sarac cu un salar mizer decat sclav cu ceva banuti si mort de Cancer inainte de 50 de ani.Aveti idee cat costa tratamentul oncologic al unui bolnav pe luna? sute de milioane!!!Aveti idee prin ce suferinte fizice trece pana moare?+suferinta psihica a lui si a intregii familii. Faceti un calcul si trageti linie sa vedeti daca merita!Este ca si cum ai da o ceasca de cafea (ca si marime) pe o galeata fara fund(sparta). Pentru cei care sunteti de acord cu exploatarea va recomand sa faceti o petitie ca experimentul sa inceapa in zona dumneavoastra de domiciliu sau mai bine langa Bucuresti sau o statiune ca si Poiana Brasov:grin: ....de ce sa-mi f**a mie apele ?la 600 km de capitala? si sa puna in pericol Baile Felix? ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! Editat Aprilie 4, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! Pana acum eram "lumea a 3-a" din zona Euro...acum odata cu experimentele astea ...am retrograt din tabel direct in lumea a 5-a!... De ce mortii masii nu exploateaza gazele de sist in Germania sau prin tarile din vest de exemplu? Iete ce gasira ei resursa care sa ne scoata din cacat ... :ha: Cancerul ... face inca victime la noi in urma experimentelor facute la vecini si mai ales a "accidentelor" ...OARE NU E SUFICIENT? :uameni LE ...sau poate ca totusi asta o sa ne scoata in cacat si o sa ne faca fericitii propietari al unor "garsoniere la 4 ace" cu pantofi de carton si cu vata in nas... cine stie ... Pana la urma decat o viata de cacat ...mai bine o moarte rapida! Da' ...nici asa nu se poate ...cancerul macina incet ...da' cel putin e sigur! In paralel cu creditul ptr prima casa s-ar putea naste si programul ...un cosciug ptr fiecare ... Sa ai de unde alege, sa fie diversitate domne ... ori te bagi rob la stat si marile corporatii tu si inca vreo 5-6 generatii ...adica un 90-60-90 (ani) ...ori alegi unu frumos, lacuit ...din lemn de brad, cu rasina pe la colturi sau iei unul de import din carton dupa ultimele norme UIE...si din start ...stii o treaba:grin: Editat Aprilie 4, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! Foarte grav! Sunt curios daca de data asta ii va lua lumea in p*&a! Eu stau departe si de Oradea, Arad, Timis dar si de Tulcea, Constanta. Totusi mi se pare nedrept ceea ce ni se intampla. Si mi se pare incredibil, parca m-as uita la un film prost, ieftin, un film cu buget mic si in acest film e viata noastra, a Romanilor in ultimii 23 de ani. Viata de cacat, intr-o tara de cacat! Pacat! Dar, pacat e ca nu e doar un film, e realitatea ... si e crunta. De ce ni se intampla? Veti zice poate ca nu suntem capabili sa alegem bine "la alegeri"? Nicidecum, nu am ales noi niciodata ... au ales altii pentru noi intotdeauna. De ce totusi, suntem prea prosti, prea pasivi si inerti? Da, suntem. De ce? Pentru ca asa trebuie sa fim, pentru ca asa vor altii sa fim. Pentru ca ne-au manipulat si ne-au impulat pana ne-au luat mintile, in acesti ani care au trecut degeaba, am ajuns din rau in mai rau, fara economie, cu datorii din ce in ce mai mari - de aici ni se trag multe - am ajuns in situatia de a nu ne putea opune, suntem niste sclavi santajabili, cu speranta de viata in scadere, fara sistem sanitar, cu sistem de invatamant varza s.a.m.d. Vorba aia: "nu stiu ce-o fi cu noi, de toate bubele de cur ne ies pe fata!". Cel mai dureros e ca nu putem face nimic, m-am convins deja de asta. M-am convins ca suntem exact ca furnicile dintr-un furnicar, impotriva unei turme de elefanti. Ba chiar mai rau, macar furnicile sunt ordonate si organizate. Desi mi-ar placea sa redevin optimist, si sa cred ca spunea Optimus ... (ca nu mai e mult, ca se va termina) ... nu pot. Sustin orice fel de protest impotriva a orice are de a face cu lupta impotriva sistemului defect din Romania, impotriva tentativelor de globalizare si de inrobire a intregii lumi de catre marile puteri (U.S.A., U.E.). O sa ies si eu, sa iesim cu toti in strada maine pentru a nu regreta poimaine! Asta e tot ce ne-a mai ramas. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! Pana acum eram "lumea a 3-a" din zona Euro...acum odata cu experimentele astea ...am retrograt din tabel direct in lumea a 5-a!... De ce mortii masii nu exploateaza gazele de sist in Germania sau prin tarile din vest de exemplu? Iete ce gasira ei resursa care sa ne scoata din cacat ... :ha: Cancerul ... face inca victime la noi in urma experimentelor facute la vecini si mai ales a "accidentelor" ...OARE NU E SUFICIENT? :uameni Explica-i si lui @georgei23 ... ca lui i-a placut mult subiectul... are verb!Din tastatura,evident... ce c.c.t gaze de sist... ce c.c.t. sa se documenteze ... DELIRIUM TREMENS,no offence. Multumesc @davidco_m,@mac01,@Yonutz,@mita31 si tuturor celor ce au avut interesul de a studia catusi de putin problema acestui tip de exploatare. Frate @georgei23,te imbratisez. ps.Bulgaria a refuzat exploatarea gezelor de sist!!!Ce fraieri ... astia cred in tot felul de conspiratii ... cefe late! Editat Aprilie 4, 2013 de nomad Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! Fragment dintr-un articol „Gazele de șist sunt noua atracție a «investitorilor strategici». De ce? Pentru că au fost alungați din aproape toate țările europene, chiar și din SUA sau Bulgaria, dar în România se conteaza pe corupția politicienilor, manipulare și neimplicarea oamenilor. Gazele de șist nu ne dau independența, ci ne aduc otrăvirea apei, cutremure de suprafața, deșertificare și subdezvoltare. Independența energetică e un mit și locurile de muncă sunt o iluzie pe care cei care «conduc și au condus» această țară ni le înșiră pe tapet pentru a ne convinge că nu vor să distrugă prin otrăvire Romania" Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! Gaze de sist nu vreti, aur de la Rosia Montana nu...din pacate doar astea sunt de "nasul" unei tari bananiere ca Romania, locuita de un popor de trogloditi.. realist vorbind. In asteptarea solutiilor de tip "Silicon Valley" o sa ne poluam masiv cu foamete si subdezvoltare si nu o sa murim de cancer, ci de malnutritie, TBC, lipsa conditiilor igienice elementare, depresii grave cauzate de lipsa de ocupatie, o sa studiem in continuare religia din clasa 1 pina in a 12 obligatoriu etc... E alegerea fiecaruia. Parerea mea este ca suntem mult prea saraci ca sa ne permitem luxul de a fi ultraecologisti. Editat Aprilie 5, 2013 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Miting impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist in Oradea.Prezent! @georgei23...fiecare are dreptul la o opinie insa ma tem ca vezi lucrurile din punctul de vedere al orbului. Hai sa fim de acord cu distrugerea completa a tarii doar ca sa ne bucuram ca unii vor avea parte de cateva joburi mizere timp de cativa ani in timp ce corporatiile si baietii destepti vor lua grosul si apoi ...potopul sau cum deja ne-ai catalogat tu ,ajungem tara bananiera. Atat gazele astea ,aurul din Rosia Montana cat si orice altceva mai avem neatins apartin exclusiv poporului Roman. E timpul sa ne trezim pana nu ajungem scuzati expresia "in p**a goala " Si ca tot spui de solutii...acestea exista si avem chiar oameni destepti si pregatiti insa sunt opriti la cea mai mica tentativa de aceste lepre ordinare care domina politicul de 25 de ani. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate