srssilviu Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Sâmbăta ne încercăm cizmele....dacă iau apa.(sunt obligatorii cizmele :grin: ). Ne "incaltam" la ora 09.00...OMV Câmpina . Doritorii sunt rugati sa mai ia pe lângă cizme si câteva "lucruri" necesare: -una bucata troliu (de preferat functional) -4buc anvelope sa semene din " profil " a simex ...si multă adrenalina de consumat. Editat Aprilie 4, 2013 de srssilviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Sâmbăta ne încercăm cizmele....dacă iau apa.(sunt obligatorii cizmele :grin: ). Ne "incaltam" la ora 09.00...OMV Câmpina . Doritorii sunt rugati sa mai ia pe lângă cizme si câteva "lucruri" necesare: -una bucata troliu (de preferat functional) -4buc anvelope sa semene din " profil " a simex ...si multă adrenalina de consumat. Salut Silviu .... ziceai ca vrei sa vi la Valcea ... avem ''Stoyota'' lui Viorel de ''probat'' ... te bagi ?? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Bai Silviule, cizme am masina vedem acolo daca mere cu ce avem pe ea asa ca o sa ne vedem acolo sti ca mi place noroiul:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Sâmbăta ne încercăm cizmele....dacă iau apa.(sunt obligatorii cizmele :grin: ). Ne "incaltam" la ora 09.00...OMV Câmpina . Doritorii sunt rugati sa mai ia pe lângă cizme si câteva "lucruri" necesare: -una bucata troliu (de preferat functional) -4buc anvelope sa semene din " profil " a simex ...si multă adrenalina de consumat. GATA...Domnu' Silviu, va susutin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Salut Silviu .... ziceai ca vrei sa vi la Valcea ... avem ''Stoyota'' lui Viorel de ''probat'' ... te bagi ?? Când ați decis ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Silviule, cat e de greu traseul? In sensul in care zici de apa si noroi:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Când ați decis ? Duminica 07... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Silviule, cat e de greu traseul? In sensul in care zici de apa si noroi:D ...greut .Acum am venit din pădure . Atâta noroi nu am văzut demult.Treb. făcute ceva schimbări in traseu ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Aoleu:)))) Daca pui la socoteala ca diseara ploua, mai bine vino tu cu noi tura asta si venim noi cu tine tura cealalta! :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Aoleu:)))) Daca pui la socoteala ca diseara ploua, mai bine vino tu cu noi tura asta si venim noi cu tine tura cealalta! :al ...am zis ca ies la Offroad ... nu la MALL ! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI ...am zis ca ies la Offroad ... nu la MALL ! :banana Au! Asta a durut! Te intrebasem de cum e traseul ca sa nu stam sa ne troliem cu orele!:grin: Mai ales cum am vazut la bobaru-n filme ca si pe linie dreapta se trolia :ha: Adica mergem pe roti sau pe cabluri? Asta era intrebarea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Au! Asta a durut! Te intrebasem de cum e traseul ca sa nu stam sa ne troliem cu orele!:grin: Mai ales cum am vazut la bobaru-n filme ca si pe linie dreapta se trolia :ha: Adica mergem pe roti sau pe cabluri? Asta era intrebarea! Nimeni nu poate raspunde la intrebarea asta...:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Au! Asta a durut! Te intrebasem de cum e traseul ca sa nu stam sa ne troliem cu orele!:grin: Mai ales cum am vazut la bobaru-n filme ca si pe linie dreapta se trolia :ha: Adica mergem pe roti sau pe cabluri? Asta era intrebarea! ...a fost o gluma... (asa numesc eu iesirile in care mai mult "socializezi" decat sa mergi) PS Fara suparare nu am avut intentie de a fi ironic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI ...a fost o gluma... (asa numesc eu iesirile in care mai mult "socializezi" decat sa mergi) PS Fara suparare nu am avut intentie de a fi ironic. Nu ti face griji. Eu stiu cand unul e mai bun ca mine, mai experimentat sau mai cu boase! Te intrebasem pt ca daca tot mi-am luat "simexuri" voiam sa ies sa vad ce poate cu adevarat masina, dar daca zici ca e asa rau, mai bine mai stau o tura si ma duc un pic pe la mall:) Sa ne vedem cu bine si bafta maine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Despre traseul de mâine : Plecare : Câmpina Traseu : Breaza (prin oraș )/Comarnic( o urcare de vreo 3km SUPER)/vedere dacă este senin dincolo de Ploiești ,coborât pe alt traseu către forestier spre cota 1000,iesire la cota 1000,Moroieni,si...multe surprize ) Este unul din traseele mele preferate . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Despre traseul de mâine : Plecare : Câmpina Traseu : Breaza (prin oraș )/Comarnic( o urcare de vreo 3km SUPER)/vedere dacă este senin dincolo de Ploiești ,coborât pe alt traseu către forestier spre cota 1000,iesire la cota 1000,Moroieni,si...multe surprize ) Este unul din traseele mele preferate . Se anunta 21 de grade :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Spor la noroi...sper sa va bagati si in el..de data astaa...poate mai prind si eu sapt viitoare..:cr1 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI la ce vreme se vede afara.......este prima data cand chiar ma oftic ca nu pot participa :cr1 dar.....or sa mai fie si alte ocazii... bafta maxima la distractie!!!!!!!!!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Ati evitat noroiul sau nu prea a fos...?:sc pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Sincer nu prea a fost.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Sincer nu prea a fost.. Asta sincer...si nesincer...?:ha: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI am inteles de la Silviu ca a fost cu peripetii... KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Giani...a cam fost....:sc Jighi fratemeleu...tocmai cu tine sa nu fiu sincer...?:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI ...Silviule, bag seama ca Jighi asta, (chiar asa...de la ce prescurtare o fi si nickname-ul asta???) vrea ca sa-ti minimalizeze reusitele, noroaiele si alte alea...:grin::grin::grin: Eu, ca un modest novice, te intreb: cum plm reusesc overfenderele alea sa sada pre rotile din fata, fara sa le ciumurlesti??? sau...sa aiba dom' Jighi, detractorul tau, dreptate???:oo Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate