srssilviu Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI ...Silviule, bag seama ca Jighi asta, (chiar asa...de la ce prescurtare o fi si nickname-ul asta???) vrea ca sa-ti minimalizeze reusitele, noroaiele si alte alea...:grin::grin::grin: Eu, ca un modest novice, te intreb: cum plm reusesc overfenderele alea sa sada pre rotile din fata, fara sa le ciumurlesti??? sau...sa aiba dom' Jighi, detractorul tau, dreptate???:oo ...nu pre facem off...mergem mai mult pe strada(pozele majoritatea sunt trucate :grin: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI ...video urmeaza... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Frumos, pacat ca nu am coborat si eu, felicitari celorlalti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctorasu Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI pe 13.04 adiq sambata se anuntza 24 de grade.greu mai vine sambataaaa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctorasu Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI jighiii,cam tragi chiulul,pai e frumos??macar copilot daca nu ,ca shofer. hihihi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI sambata asta sunt si eu in campina (de data asta sigur) deci ma bag si eu la ceva noroi :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI jighiii,cam tragi chiulul,pai e frumos??macar copilot daca nu ,ca shofer. hihihi si cand apare bestia...sa vezi sinfonie... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Re: ...MuuuuuuLT NOROI si cand apare bestia...sa vezi sinfonie... ...cred ca o sa vedem "sinfonie" si o sa auzim o simfonie (...ta...ta...ta) ... la toamna? Editat Aprilie 9, 2013 de srssilviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Re: ...MuuuuuuLT NOROI Pana la urma se face iesire? M-as baga si eu. Am fost un pic bolnav, dar acum ma simt bine. Si ma gandesc sa vad ce si cum...Mai de la locu fetii :ha: Editat Aprilie 9, 2013 de vali rfo 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 10, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Ptr. sambata va doresc distractie maxima si plimbare fara evenimente. Dl.Bobaru va fi gazda dvs. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctorasu Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI adik ce vrei sa spui dom silviu?Nu ne onorezi?Bandituleee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 11, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI adik ce vrei sa spui dom silviu?Nu ne onorezi?Bandituleee ...cu părere de rău - Nu ! (Plec la Sighisoara la concurs) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Iti uram mult noroc sa ai...:2dr... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 11, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Multumesc ...Mr JIGHI ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI In ce categorie intra tura de sambata? :grin: Ar fi loc si de "autobuze"? Cu toate ca intuiesc raspunsul, intreb si eu asa... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Deci...? Pana la urma, cum facem? Asteptam un semn de la domnu Bobaru? 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI ...cu părere de rău - Nu ! (Plec la Sighisoara la concurs) succesuri :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI Cateva filmari... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai T Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Re: ...MuuuuuuLT NOROI recunosc masina.... cum a ajuns acolo? Editat Aprilie 15, 2013 de Mihai T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI recunosc masina.... e adrian 03? cum a ajuns acolo? povestea trista: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78224-O-buna-lectie-de-offroad-ptr-toti! Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai T Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Re: ...MuuuuuuLT NOROI povestea trista: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78224-O-buna-lectie-de-offroad-ptr-toti! wow... abia aici se vede ce inclinare avea rapa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate