Bamse Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Salut tuturor, Ma gandesc ca in viitorul apropiat sa mi achizitionez un G de prin 90' si m ar ajuta enorm niste sfaturi. Vreau sa aduc masinii modificari si face-lift si nu stiu daca chiar se poate, schimbari precum: schimbare faruri,stopuri, grila,semnale (poate bari fata si spate) si roti cu piese pentru modelul de dupa 2008. As vrea sa fac masina sa arate pe exterior la fel ca un model de dupa 2008 :D Orice sfat este binevenit :D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Cateva sfaturi pentru achizitionarea unui G-Class si modificare lui Salut tuturor, Ma gandesc ca in viitorul apropiat sa mi achizitionez un G de prin 90' si m ar ajuta enorm niste sfaturi. Vreau sa aduc masinii modificari si face-lift si nu stiu daca chiar se poate, schimbari precum: schimbare faruri,stopuri, grila,semnale (poate bari fata si spate) si roti cu piese pentru modelul de dupa 2008. As vrea sa fac masina sa arate pe exterior la fel ca un model de dupa 2008 :D Orice sfat este binevenit :D. Te asteapta un dezastru financiar pe care ai mare noroc ca poti sa-l eviti...(din pacate eu am trecut de jumatatea unui astfel de proiect si nu ma gandeam nici pe departe la anul 2008) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Aprilie 10, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2013 (editat) Re: Cateva sfaturi pentru achizitionarea unui G-Class si modificare lui Te asteapta un dezastru financiar pe care ai mare noroc ca poti sa-l eviti...(din pacate eu am trecut de jumatatea unui astfel de proiect si nu ma gandeam nici pe departe la anul 2008) Ce inseamna dezastru financiar?..Ma astept la vreo 2500-3000 de euro bagati in piesele de face lift am gasit faruri cu 350 de euro, grila 300 E, rotile cam la vreo 1400 E. Editat Aprilie 10, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caregrup Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Sfaturi pentru achizitia G-Class si pentru modificarea lui La o astfel de modificare trebuie sa iei in calcul si alte aspecte, de ex farurile au aceleasi mufe prinderi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Sfaturi pentru achizitia G-Class si pentru modificarea lui Nu o sa arate in vreun fel doar cu alea puse pe el... Parerea mea e ca o sa trebuiasca reconditionat total ca sa dea impresia unei masini din 2008. Ca sa nu mai vb de interior care pe mine m-a costat pana acum 1k eur si nu e gata decat in propoetie de 60%.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Aprilie 16, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Re: Sfaturi pentru achizitia G-Class si pentru modificarea lui Nu o sa arate in vreun fel doar cu alea puse pe el... Parerea mea e ca o sa trebuiasca reconditionat total ca sa dea impresia unei masini din 2008. Ca sa nu mai vb de interior care pe mine m-a costat pana acum 1k eur si nu e gata decat in propoetie de 60%.... Dap, pei nici nu ma gandeam sa pun piesele pe ea fara sa o vopsesc pe toata si sa modific aripile cu fibra de sticla ( cunosc niste baieti foarte priceputi si buni la pret).... Ce modificari ai facut la interior? eu nu ma gandeam sa fac mare lucru inafara de scaune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Re: Sfaturi pentru achizitia G-Class si pentru modificarea lui Dap, pei nici nu ma gandeam sa pun piesele pe ea fara sa o vopsesc pe toata si sa modific aripile cu fibra de sticla ( cunosc niste baieti foarte priceputi si buni la pret).... Ce modificari ai facut la interior? eu nu ma gandeam sa fac mare lucru inafara de scaune. cred ca am ceva poze inainte de modificare saptamana viitoare o sa fie gata ce e mai important din interior si o sa pun poze , scaune, consola , fete usi , plafon. Am mai schimbat macaralele de la geamuri cu unele elecrice si am montat incalzire in scaune Pe viitor o sa imbrac bordul in piele si panourile interioare din spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kugelr Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Re: Sfaturi pentru achizitia G-Class si pentru modificarea lui de acord cu dezastru financiar!!! orice pui original costa o avere. de ex stopuri, faruri, oglinzi, grila radiator etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: Sfaturi pentru achizitia G-Class si pentru modificarea lui cred ca am ceva poze inainte de modificare saptamana viitoare o sa fie gata ce e mai important din interior si o sa pun poze , scaune, consola , fete usi , plafon. Am mai schimbat macaralele de la geamuri cu unele elecrice si am montat incalzire in scaune Pe viitor o sa imbrac bordul in piele si panourile interioare din spate. Salut,, ceva poze?,, :) mersi Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate