Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi pentru achizitia G-Class si pentru modificarea lui

Bamse

Postări Recomandate

Salut tuturor,

Ma gandesc ca in viitorul apropiat sa mi achizitionez un G de prin 90' si m ar ajuta enorm niste sfaturi.

Vreau sa aduc masinii modificari si face-lift si nu stiu daca chiar se poate, schimbari precum:

schimbare faruri,stopuri, grila,semnale (poate bari fata si spate) si roti cu piese pentru modelul de dupa 2008.

As vrea sa fac masina sa arate pe exterior la fel ca un model de dupa 2008 :D

Orice sfat este binevenit :D.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cateva sfaturi pentru achizitionarea unui G-Class si modificare lui

Salut tuturor,

Ma gandesc ca in viitorul apropiat sa mi achizitionez un G de prin 90' si m ar ajuta enorm niste sfaturi.

Vreau sa aduc masinii modificari si face-lift si nu stiu daca chiar se poate, schimbari precum:

schimbare faruri,stopuri, grila,semnale (poate bari fata si spate) si roti cu piese pentru modelul de dupa 2008.

As vrea sa fac masina sa arate pe exterior la fel ca un model de dupa 2008 :D

Orice sfat este binevenit :D.

Te asteapta un dezastru financiar pe care ai mare noroc ca poti sa-l eviti...(din pacate eu am trecut de jumatatea unui astfel de proiect si nu ma gandeam nici pe departe la anul 2008)

Link spre comentariu

Re: Cateva sfaturi pentru achizitionarea unui G-Class si modificare lui

Te asteapta un dezastru financiar pe care ai mare noroc ca poti sa-l eviti...(din pacate eu am trecut de jumatatea unui astfel de proiect si nu ma gandeam nici pe departe la anul 2008)

Ce inseamna dezastru financiar?..Ma astept la vreo 2500-3000 de euro bagati in piesele de face lift

am gasit faruri cu 350 de euro, grila 300 E, rotile cam la vreo 1400 E.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Re: Sfaturi pentru achizitia G-Class si pentru modificarea lui

Nu o sa arate in vreun fel doar cu alea puse pe el...

Parerea mea e ca o sa trebuiasca reconditionat total ca sa dea impresia unei masini din 2008.

Ca sa nu mai vb de interior care pe mine m-a costat pana acum 1k eur si nu e gata decat in propoetie de 60%....

Link spre comentariu

Nu o sa arate in vreun fel doar cu alea puse pe el...

Parerea mea e ca o sa trebuiasca reconditionat total ca sa dea impresia unei masini din 2008.

Ca sa nu mai vb de interior care pe mine m-a costat pana acum 1k eur si nu e gata decat in propoetie de 60%....

Dap, pei nici nu ma gandeam sa pun piesele pe ea fara sa o vopsesc pe toata si sa modific aripile cu fibra de sticla ( cunosc niste baieti foarte priceputi si buni la pret)....

Ce modificari ai facut la interior? eu nu ma gandeam sa fac mare lucru inafara de scaune.

Link spre comentariu

Dap, pei nici nu ma gandeam sa pun piesele pe ea fara sa o vopsesc pe toata si sa modific aripile cu fibra de sticla ( cunosc niste baieti foarte priceputi si buni la pret)....

Ce modificari ai facut la interior? eu nu ma gandeam sa fac mare lucru inafara de scaune.

cred ca am ceva poze inainte de modificare

saptamana viitoare o sa fie gata ce e mai important din interior si o sa pun poze , scaune, consola , fete usi , plafon.

Am mai schimbat macaralele de la geamuri cu unele elecrice si am montat incalzire in scaune

Pe viitor o sa imbrac bordul in piele si panourile interioare din spate.

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

cred ca am ceva poze inainte de modificare

saptamana viitoare o sa fie gata ce e mai important din interior si o sa pun poze , scaune, consola , fete usi , plafon.

Am mai schimbat macaralele de la geamuri cu unele elecrice si am montat incalzire in scaune

Pe viitor o sa imbrac bordul in piele si panourile interioare din spate.

Salut,, ceva poze?,, :) mersi

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare