Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Goodyear Wrangler AT/SA vs General Grabber GT vs Lassa Competus AT

sento

Postări Recomandate

Am un Suzuki Jimny (205/70/r15) si vreau anvelope care sa le folosesc atat pe off-road(munte:zapada/ceva noroi) dar si oras/autostrazi, all-seasons.

(stiu ca in mod normal exista anvelope specifice, dar pe langa faptul ca nu-mi permit sa cumpar 8, eu voi face naveta de pe munte la oras si vice versa)

Cele 3 modele mai sus mentionate par sa fie ok, dar nu stiu care din ele sa-l aleg..

Va multumesc mult pt ajutor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Goodyear Wrangler AT/SA vs General Grabber GT vs Lassa Competus AT

Nimeni?

Azi e sambata, e week-end, afara a fost vreme frumoasa, lumea n-a prea avut chef de stat in casa....ai putina rabdare..........

Eu n-am gasit pe Google "General Grabber GT", ci doar AT.....tu la care te referi , AT sau AT2 sau la care ?

Capturedfbgn.JPG.21f64cb0fdf69551ff3f072a56414939.JPG

Lassa Competus......uita-le......

Link spre comentariu

Azi e sambata, e week-end, afara a fost vreme frumoasa, lumea n-a prea avut chef de stat in casa....ai putina rabdare..........

Eu n-am gasit pe Google "General Grabber GT", ci doar AT.....tu la care te referi , AT sau AT2 sau la care ?

[ATTACH=CONFIG]174430[/ATTACH]

Lassa Competus......uita-le......

http://www.shopmania.ro/anvelope/p-general-grabber-gt-215-65r16-98h-46944890

ideea e ca Grabber AT sau AT2 nu am gasit pt 205/70/15.. :(

Editat de sento
Link spre comentariu

Exact ce-ti spuneam: da click pe oferta alora de la Anvelopemag.ro si vei vedea ca la ei pe site GT-ul ala arata altfel. Profilul care apare pe shopmania, pe siteul oficial apare cu denumirea simpla de "Grabber". Ai grija de la cine cumperi, cum iti spuneam, ca poti plati niste gume si sa primesti altele. Agaricii aia habar nu au ce vand, daca fac confuzii atat de grosolane.

Vezi ca cei de la GTC ofera si General Tire, mai bine intreaba la ei.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare