bob_cox Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Recent am descoperit seria low-budget de la warn si anume seria tabor...Din cauza faptului ca nu am gasit prea multe discutii despre aceste trolii,as vrea sa intreb daca are cineva experiente reale,fie acestea ne/placute despre aceste trolii,ce am observat dupa specificatii e ca sunt foarte lente in comparatie cu un king-one e care e made in china insa din ce documentare am facut pana acum sunt cele mai ok la raportul pret-calitate....Apreciez toate parerile!!! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link to comment Share on other sites More sharing options...
a DY 1 Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Re: warn TABOR-pareri? Salutam! eu am in acest moment si unul si altul , adica am un warn hs 9000 pe o masina si am un tabor 9k pe alta masina un pic mai grea . Nu am avut nici o problema cu taborul (cumparat nou in urma cu un an si folosit cca 2-4 ori pe luna ) concluzie sunt foarte multumit .Am demontat si unul si altul pentru servisare si exceptind motorul (unul facut in brazilia iar altul in taivan ) si desigur ceva diferente de proiectare amindoua mi se par bine facute . PS. releele au fust schimbate la amindoua cu unele de la calinvas (foarte bune) Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu ovidiu Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Re: warn TABOR-pareri? Buna , am de aproximativ 2 ani pe masina (toyota hilux ln 105 din 94 ) un tabor 9k , folosit nu foarte des , 2, 3 ori pe luna in diferite conditii , nu am avut probleme cu el . Ce nu imi place este dispozitivul /maneta de punere in pozitia free , este prea mic , iar in unele conditii cand este frig sau esti ud ii chiar dificil de umblat la ea . In rest nu am avut probleme, daca ruperea cablului metalic din prostia mea nu se considera problema. Toate bune , Ovidiu. nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertz Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Re: warn TABOR-pareri? Eu am primit drept premiu in 2007 la T.A.T. un troliu Tabor 12k nu am avut nici o problema pana la ora actuala cu el. @Landcruiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob_cox Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Re: warn TABOR-pareri? multumesc tuturor pt pareri!ce as dori sa aflu e cum sta taborul la rapiditate,daca viteza e acceptabila fiindca dupa specificatii se poate ascunde dupa cateva chinezarii.... Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link to comment Share on other sites More sharing options...
a DY 1 Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Re: warn TABOR-pareri? Salutam! pai depinde de ce model vorbim , daca te referi la 9k este destul de rapid . Specificatiile sunt respectate de garantia numelui warn . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob_cox Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Re: warn TABOR-pareri? pt cherokee ma uitam la 10k,pe site-ul autohton unde le-am si descoperit am gasit cele trei modele:8,10 si 12k... Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Re: warn TABOR-pareri? eu am luat un tabor de 9000 (cred). Spre deosebire de superwinch 12000 (EP parca) mi se pare ceva mai rapid. Ca probleme am avut 2: - m-am troliat in lateral si din cauza plasmei am sparta carcasa chiar la una din prinderi (s-a strans toata plasma pe o parte si a fortat) - releul cu care vine era o mizerie. Am pus AllBright si nu am mai avut probleme. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keith_rom Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Re: warn TABOR-pareri? si eu am un tabor 9000. Merge super. Referitor la releu.... si eu l-am schimbat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob_cox Posted May 12, 2013 Author Share Posted May 12, 2013 Re: warn TABOR-pareri? eu am renuntat intre timp la ideea de Tabor fiindca m-au descurajat chiar vanzatorii care mi-au spus ca este doar o replica a Warnului la chinezarii...am achizitionat insa un Warn 9.5xp pe care nu am avut ocazia sa-l testez in conditii mai grele pana acum insa sper ca isi va face treaba cu brio! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts