bob_cox Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Recent am descoperit seria low-budget de la warn si anume seria tabor...Din cauza faptului ca nu am gasit prea multe discutii despre aceste trolii,as vrea sa intreb daca are cineva experiente reale,fie acestea ne/placute despre aceste trolii,ce am observat dupa specificatii e ca sunt foarte lente in comparatie cu un king-one e care e made in china insa din ce documentare am facut pana acum sunt cele mai ok la raportul pret-calitate....Apreciez toate parerile!!! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: warn TABOR-pareri? Salutam! eu am in acest moment si unul si altul , adica am un warn hs 9000 pe o masina si am un tabor 9k pe alta masina un pic mai grea . Nu am avut nici o problema cu taborul (cumparat nou in urma cu un an si folosit cca 2-4 ori pe luna ) concluzie sunt foarte multumit .Am demontat si unul si altul pentru servisare si exceptind motorul (unul facut in brazilia iar altul in taivan ) si desigur ceva diferente de proiectare amindoua mi se par bine facute . PS. releele au fust schimbate la amindoua cu unele de la calinvas (foarte bune) Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: warn TABOR-pareri? Buna , am de aproximativ 2 ani pe masina (toyota hilux ln 105 din 94 ) un tabor 9k , folosit nu foarte des , 2, 3 ori pe luna in diferite conditii , nu am avut probleme cu el . Ce nu imi place este dispozitivul /maneta de punere in pozitia free , este prea mic , iar in unele conditii cand este frig sau esti ud ii chiar dificil de umblat la ea . In rest nu am avut probleme, daca ruperea cablului metalic din prostia mea nu se considera problema. Toate bune , Ovidiu. nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: warn TABOR-pareri? Eu am primit drept premiu in 2007 la T.A.T. un troliu Tabor 12k nu am avut nici o problema pana la ora actuala cu el. @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: warn TABOR-pareri? multumesc tuturor pt pareri!ce as dori sa aflu e cum sta taborul la rapiditate,daca viteza e acceptabila fiindca dupa specificatii se poate ascunde dupa cateva chinezarii.... Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: warn TABOR-pareri? Salutam! pai depinde de ce model vorbim , daca te referi la 9k este destul de rapid . Specificatiile sunt respectate de garantia numelui warn . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: warn TABOR-pareri? pt cherokee ma uitam la 10k,pe site-ul autohton unde le-am si descoperit am gasit cele trei modele:8,10 si 12k... Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: warn TABOR-pareri? eu am luat un tabor de 9000 (cred). Spre deosebire de superwinch 12000 (EP parca) mi se pare ceva mai rapid. Ca probleme am avut 2: - m-am troliat in lateral si din cauza plasmei am sparta carcasa chiar la una din prinderi (s-a strans toata plasma pe o parte si a fortat) - releul cu care vine era o mizerie. Am pus AllBright si nu am mai avut probleme. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
keith_rom Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: warn TABOR-pareri? si eu am un tabor 9000. Merge super. Referitor la releu.... si eu l-am schimbat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Mai 12, 2013 Autor Partajează Postat Mai 12, 2013 Re: warn TABOR-pareri? eu am renuntat intre timp la ideea de Tabor fiindca m-au descurajat chiar vanzatorii care mi-au spus ca este doar o replica a Warnului la chinezarii...am achizitionat insa un Warn 9.5xp pe care nu am avut ocazia sa-l testez in conditii mai grele pana acum insa sper ca isi va face treaba cu brio! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate