Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi achizitie TOYOTA 90

ursuletz_82

Postări Recomandate

Buna ziua,stimati colegi.Am gasit pe net Toyota din urm.link

Capturexdgfhcjvh.JPG.005bd4c0104839b093a48a747dc74e3d.JPG

.Undeva am mai vazut masina dar nu mai imi amintesc.Nu e exclus ca poate chiar in piata auto din MS.Omul este dispus sa faca schimb cu Pajero si diferenta de la mine insa.....imi naste tot felul de suspiciuni,fiind destul de insistent.

Mi-ar prinde bine cateva informatii de la cei care,eventual cunosc aceasta masina,dar si de la cativa posesori cam unde ar trebui ''cautata'' in cazul in care zic eu mi-ar ''surade'' norocul sa trec de la Pajero la Toyota (nu stiu ce model e)

Multumesc,o zi placuta!

Editat de Astral
In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Sfaturi achizitie TOYOTA 90

Nimeni,nimic.Chiar nu stie cineva aceasta masina.Zice ca a apartinut unui propietar de service din Gheorgheni,Miercurea Ciuc.Ca e in stare buna ,ca.......cate in luna si in stele.

Ziceti si voi o vorba macar in genere.Puncte tari puncte slabe.Dati-mi un motiv pt.care as renunta la un Pajero in stare foarte buna si as trece la o Toyota......insa necunoscuta.

Multumesc,o zi placuta!

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

Motivul ar fi ca meriti mai mult decat o Toyota daca tot vrei sa faci schimbarea ...de exemplu, un Patrol! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Patrol Y61 e...un vis inca neimplinit.La ele ma tot uit da nu gasesc unul la schimb.Y 60 am avut de 2.8 da nu ma incanta ca se misca ca un urs=greoi.

Toyota,imi place din cercetarile efectuate am aflat ca are o piesa de plastic in grupul fata care se duce.Ar fi boala la ele.Functionand in modul 4x4 permanent acea piesa cade.Costul reparatiei se ridica la cca.600 E.Tot la capitolul costuri se zice ca e mai scumpa ca si Pajero...considerabil.

De pilda am luat semicaseta la Pajero cu 200 ron noua,arcuri si telescoape 375 ron/buc respectiv 570 ron/buc.Cat o fi Toyota la intretinere???

Am citit la un coleg de forum ca in doua luni a renuntat la masina de starda fiind incantat de un asemenea exemplar,are sprint destul de bun se misca foarte bine atat on/off road.

Mai astept.....deoarece sincer mi-e frica de ea.Necunoscand ce si cum ,pot sa iau un cazan si apoi iarasi sa bag bani in el.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare