nissan4x4 Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 sambata a facut o plimbare pe la Cimitirul Eroilor ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii s-au exersat puternic tehnicile de troliere, inclusiv folosind grapa de troliere ARB, fapt ce a condus NUMAI la aratul traseului , ca masina nu am putut sa o scoatem........ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii Nu au fost neglijate nici tehnicile de trecere a vadurilor de parau. Din nefericire era apa mica .............. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii o frumoasa poza de final de excursie .............. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii pe drumul intoarcere, am gasit masina "tunnata" a unui localnic. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii iti mai pun cateva poze, sa ai de unde sa te "inspiri" in urmatoarele modificari ce le faci la acaret................ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii s-au exersat puternic tehnicile de troliere, inclusiv folosind grapa de troliere ARB, fapt ce a condus NUMAI la aratul traseului , ca masina nu am putut sa o scoatem........ super !!! sa va fie de bine !! :1 dar cum naiba de nu si-a facut acea grapa sau ancora de pamant(sau ce denumiri o mai avea) treaba ? p.s.fain acaretu ala manufacturat :grin: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii sa va fie de bine ...faina iesirea :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii in permanentza am ajutat colegii aflati la ananghie, mobilizandu-i cu strigate ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii troliere "in grup" ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii Grapa de troliere a fost un examen ........... picat ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii Bravo Bravo! am vazut de dimineata SAH-ul pe Calarasi ..purta inca urmele iesirii si chiar ma intrebam pe unde ati fost .. :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii sper ca nu v-a prins seara, nu de altceva, dar in padure... :grin: (prietenii stiu cum e...) :grin: :grin: :grin: ps: sunt "rau" ca n-am chiulasa, nu de alta... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii Faina iesirea....dar era mult mai palpitanta daca se facea duminica....a plouat mai tot timpul :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii Acaretul manufacturat de mai sus pare a fi un fierestrau circular mobil, cum erau multe pe vremuri. Asta are nevoie sa se deplaseze doar de la un client la altul. Gresesc? Cand am citit de Tabla Butzii, am crezut ca e vorba de Buta - Valea Jiului si ma gandeam ce aiurea e ca am ratat iesirea. Vazand Prahova m-am mai linistit :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Zbenguiala la Tabla Butii acaratul din imaginile de mai sus este al unui amic de-al meu,are foarte multe intrebuintari ,este inscris la primarie si circula de vreo 6 ani .singurul defect,nu este 4x4 felicitari pt iesire,data viitoare cind mai ajungeti prin cheia dati un semn de viata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate