Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zbenguiala la Tabla Butii

nissan4x4

Postări Recomandate

Re: Zbenguiala la Tabla Butii

s-au exersat puternic tehnicile de troliere, inclusiv folosind grapa de troliere ARB, fapt ce a condus NUMAI la aratul traseului , ca masina nu am putut sa o scoatem........

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

s-au exersat puternic tehnicile de troliere, inclusiv folosind grapa de troliere ARB, fapt ce a condus NUMAI la aratul traseului , ca masina nu am putut sa o scoatem........

super !!! sa va fie de bine !! :1

dar cum naiba de nu si-a facut acea grapa sau ancora de pamant(sau ce denumiri o mai avea) treaba ?

p.s.fain acaretu ala manufacturat :grin:

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Vizitator Light

Bravo Bravo! am vazut de dimineata SAH-ul pe Calarasi ..purta inca urmele iesirii si chiar ma intrebam pe unde ati fost .. :1

Link spre comentariu

sper ca nu v-a prins seara, nu de altceva, dar in padure... :grin:

(prietenii stiu cum e...) :grin: :grin: :grin:

ps: sunt "rau" ca n-am chiulasa, nu de alta... :grin:

Link spre comentariu

Acaretul manufacturat de mai sus pare a fi un fierestrau circular mobil, cum erau multe pe vremuri. Asta are nevoie sa se deplaseze doar de la un client la altul. Gresesc?

Cand am citit de Tabla Butzii, am crezut ca e vorba de Buta - Valea Jiului si ma gandeam ce aiurea e ca am ratat iesirea. Vazand Prahova m-am mai linistit :)

Samurai incepator
Link spre comentariu

acaratul din imaginile de mai sus este al unui amic de-al meu,are foarte multe intrebuintari ,este inscris la primarie si circula de vreo 6 ani .singurul defect,nu este 4x4

felicitari pt iesire,data viitoare cind mai ajungeti prin cheia dati un semn de viata

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare