KAROLOKW Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 salutare tuturor de la un timp ma mananca sa fac ceva fie sa ma apuc de un proiect de masina de open fie sa imi caut o masina de standard da mai calumea ca de ast amica mam cam plictisit :) asa ca din vorba in vorba am ajuns la grand si vorbind de grand ca mereu am avut o afinitate spre motoare si stilul american am zis: vreau benzina vreau motor mare vreau motor v8 desi as prefera un v10 :) vreau sa nu bag bani in masina inafara de consumabile si combustibil (nu vreau sa dau banii pe senzori,debitmetre...clapete prostii) vreau masina inmatriculata de preferinta la noi da merge si cu Bulgarica daca are actele valabile minim un an si desigur o vreau cu acte in regula vreau ca masina sa fie ok tehnic si estetic mai mult tehnic ma intereseaza sa fie in regula nu am pretentii daca e automata sau manuala desi o prefer pe cea din urma...dar stiu ca americanii sunt niste "putori"si sigur majoritatea sunt cu automata vreau ca totul pe ea si la ea sa functioneze... si desigur vreau sa fie ieftina pana in 3000 de euro :) stiu sunt multe ce vreau de care ma gandesc daca le mentin sau nu ce vreau sa va rog pe voi este sa imi spune-ti care din cele 2 variante enumerate de motorizare e mai buna si de ce...am citit si rasfoit toate posturile pe care le-am gasit pe aceste subiecte dar mentionez ca mi se par cam putin eu vreau mai mult :) fac apel desigur si la cei care au sau au avut asa ceva sa isi spuna parerea sa imi dea un sfat eventual daca vor, am si o alta rugaminte...eventual daca stiti o masina sau un posesor de asemenea utilaj dar care sa detina o "scula"buna si doriti sa ma ajutati in a lua legatura cu el va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: pareri pro si contra jeep GC 5.2 sau 5.9 sau... GC cu mot de 5.9 s-a fabricat doar in anul 1998...cu alt tip de cutie fata de motorizarea 5.2 motorizarea de 5.2 e mult mai raspandita....iar cutii de viteze ptr motorul de 5.2 gasesti mai repede ce nu gasesti...masina estetica ptr open :grin: va fi estetica...pana la prima iesire...dupa...nu se stie daca vrei consiliere profi suna-l pe Marius Lupu...el se stie cu americanele bine de tot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 13, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: pareri pro si contra jeep GC 5.2 sau 5.9 sau... Multumesc pentru raspuns :) il voi suna si pe Marius doar ca inainte vreau sa ma lamuresc eu despre mai multe detalii sa nu vin cu temele nefacute :) singurul lucru pe care il vreau este sa stiu daca intre 5,2 si 5,9 care e mai bun iar desigur la 5,9 am inteles ca e o cutie mult mai buna adica mai rezistenta cel putin asa am citit pe cateva topicuri pe net Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: pareri pro si contra jeep GC 5.2 sau 5.9 sau... Eu zic sa iei legatura cu Alf. El e expert in americane si chiar are un Grand de vanzare doar ca e peste bugetul tau. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: pareri pro si contra jeep GC 5.2 sau 5.9 sau... Nu-l neglija nici pe Dragos (@Heavy D) ,alt cunoscator in domeniu! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate