Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recomandare Service pt un Jeep Grand Cherokee 2008 in Bucuresti

cosmins

Postări Recomandate

salutare

am un Grand Cherokee 2008 si caut un service bun care sa aiba mecanici sa am incredere ca nu-mi cade motoru dupa ce umbla la el.

stie cineva in Bucuresti unde merita sa mergi cu un Jeep GC 2008 ? in afara de casa auto la care tocmai am fost si vroiau sa-mi schimbe total altceva in loc de piesa defecta cu niste costuri uriase

daca ati avut experienta placuta de a sti un asemenea service astept recomandari

multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Recomandare Service pt un Jeep Grand Cherokee 2008 in Bucuresti

salutare

am un Grand Cherokee 2008 si caut un service bun care sa aiba mecanici sa am incredere ca nu-mi cade motoru dupa ce umbla la el.

stie cineva in Bucuresti unde merita sa mergi cu un Jeep GC 2008 ? in afara de casa auto la care tocmai am fost si vroiau sa-mi schimbe total altceva in loc de piesa defecta cu niste costuri uriase

daca ati avut experienta placuta de a sti un asemenea service astept recomandari

multumesc

Eu am fost foarte multumit de ei. Ce e drept, am facut doar preventive maintenance la ei, si, pina la 105 000km, nu mi-a piat nimic la masina...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare